Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Panākumi konkursa “Gribu būt mobils!” pusfinālā

8.b komanda Gribu būt mobils pusfināla I vietas ieguvējasGribu būt mobils_ pusfināla diploms_1.v.

27. februārī mēs, 8.b klases skolnieces Justīne Riekstiņa, Alita Paļuga, Ramona Ivanova un Elija Muceniece, devāmies uz Ogri, lai piedalītos CSDD rīkotā konkursa “Gribu būt mobils!” pusfināla sacensībās, kur sacentāmies ar 10 labākajām Bauskas reģiona komandām. Mājās par mums īkšķus turēja vēl viena konkursa dalībniece – Loreta Paļuga. Startējām ar komandas nosaukumu “Drošās ceļinieces”.

Vairāku stundu garumā dalībnieki pierādīja un parādīja savas zināšanas un prasmes ceļu satiksmes noteikumos. Prezentējām arī savu mājas darbu – par drošiem un nedrošiem cilvēku ieradumiem ceļu satiksmē.

Mums, dalībniecēm, uzdevumi šķita interesanti, āķīgi un radoši. Ļoti patika konkursa vadītāja Kārļa Anitena atraktīvais vadīšanas stils. Ieguvām interesantu pieredzi un pārliecinājāmies par to, cik liela nozīme ir prasmei uzstāties auditorijas priekšā un to darīt bez pierakstu palīdzības. Konkursā bija iespēja pārbaudīt komandas saliedētību un esam gandarītas, ka tieši komandas uzņēmība, cīņas gars un saliedētība, mums ļāva izcīnīt I vietu pusfinālā un jau 28. martā pārstāvēt savu skolu fināla sacensībās starp labākajām Latvijas skolu komandām!

Pļaviņu vidusskolas 8.b klases skolniece Justīne Riekstiņa