Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Jaunais JPTC programmēšanas izaicinājums ir klāt!

Paldies visiem, kas piedalījās iepriekšējā mēneša izaicinājumā - Pomodoro taimeris. Kopumā izaicinājumā piedalījās vairāk nekā 160 skolas, un galveno balvu ieguva talantīgā Emīlija no Rīgas Tālmācības vidusskolas, iegūstot 103.5 punktus no 110 iespējamiem.

Pašlaik aktīvi norisinās Spēļu izstrādes izaicinājums! Šis izaicinājums piedāvā lielisku iespēju katram jaunietim apgūt jaunas prasmes un parādīt savu kreativitāti, izveidojot savu unikālo video spēli.

Galvenās balvas:
- Ja tiks iesniegti līdz 50 darbiem, galvenā balva būs Xbox S series;
- Ja tiks iesniegti 50 – 100 darbi, galvenā balva būs Sony PlayStation 5, kā arī tiks izsniegtas veicināšanas balvas 2. un 3. vietai;
- Ja tiks iesniegti vairāk nekā 100 darbi, galvenā balva būs iPhone 15 vai Dyson Airwrap Multistyler Complete, kā arī veicināšanas balvas 2. un 3. vietai.

Kā piedalīties? Ļoti vienkārši! Aizpildi pieteikuma anketu, un Tev tiks piešķirts individuāls izaicinājuma profils ar detalizētu informāciju par izaicinājumu, tā termiņiem, atbalsta materiāliem, kā arī iespēju pievienoties mūsu Discord kopienai.

Plašāka informācija par šī mēneša izaicinājumu, pagājušā mēneša izaicinājuma rezultātiem  un labākajiem darbiem pieejama - ŠEIT.

Turklāt šo piektdien vai sestdien notiks konsultācija par spēļu izstrādi; precīzu laiku un datumu noteiks balsojums mūsu Discord kopienā.

Uz tikšanos,
Jauniešu programmēšanas un tehnoloģiju centra komanda!
info@jptc.lv | www.jptc.lv | www.facebook.com/jptc.lv