Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Izglītības projekts “Gribu būt mobils”

Arī šajā mācību gadā VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” īsteno projektu “Gribu būt mobils”. Izglītības projekta “Gribu būt mobils” mērķis ir veicināt 6.-8. klašu skolēnos izpratni par apdraudējumiem un riskiem ceļu satiksmē, mudināt izprast savus pienākumus, identificēt drošas rīcības soļus un spēt atbilstoši rīkoties. Projekts noteikti sniegs atbalstu arī skolotājiem, piedāvājot inovatīvu, mūsdienīgās mācību metodēs balstītu izglītojošo materiālu interneta vidē, nodrošinot pēctecīgu zināšanu un prasmju, kas nepieciešamas drošai dalībai mūsdienu mainīgajā ceļu satiksmē, veidošanos un attīstību.

Veidojot 2022./2023. mācību gada “Gribu būt mobils”, esam atgriezušies pie projekta pamattradīcijām – projektā atkal varēs startēt skolēnu komandas, demonstrējot gan katra audzēkņa sniegumu, gan saliedētas komandas spēku!

Projekta neklātienes kārtā būs apgūstamas 3 saturiski plašas mācību tēmas, ļaujot apgūt un nostiprināt zināšanas par satiksmes drošību un ceļu satiksmes noteikumiem. Neklātienes kārtas mācību materiāls būs ērti pieejams un izmantojams gan skolā, gan ārpus tās. Katra tēma būs apgūstama norādītajā laikā, un tās noslēgumā skolēnu zināšanas tiks pārbaudītas.

Neklātienes kārtas zinošākās komandas tiksies klātienē un cīnīsies par dalību finālā. Projekta uzvarētājus gaida vērtīgas balvas – pateicība par ieguldīto darbu tik svarīgo satiksmes drošības jautājumu apguvē un mācīšanā! Mācību projekta galvenā balva – dāvanu karte komandas ceļojumam 2000 EUR vērtībā, otrās vietas ieguvējiem – dāvanu karte braucienam 1000 EUR vērtībā un komandai trešajā vietā – dāvanu karte 500 EUR vērtībā.

Pieteikties dalībai projektā iespējams līdz 2. novembrim. Projekta norisei un rezultātiem varēs sekot līdzi portālā www.gribubutmobils.lv. Turpat būs atrodama arī papildu informācija par projektu. Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu: mobils@agencyvb.lv vai zvaniet – tālrunis 29252052 vai 29171466.

2022./2023. mācību gada izglītības projekta “Gribu būt mobils” moto “Iebrauc ceļu satiksmē!”. Būsim aktīvi, atbildīgi un zinoši ceļu satiksmes dalībnieki!

 

Piedalīsimies un mācīsimies, lai visi mūsu ceļi būtu droši!

Jūsu CSDD