Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

2021./2022. mācību gada izlaidumi Pļaviņu vidusskolā

Smaržo peonijas, jasmīni un meijas…
Pļaviņu vidusskolā izlaidums ir viena no skaistākajām tradīcijām, kas 18. jūnijā pulcēja absolventus, skolotājus, vecākus un viesus uz trīs izlaidumiem – šī bija svētku diena 9.a klasei, 9.b klasei un 12. klasei.

“Un tad iedegas zaļā uguntiņa, ziņojot, ka ceļš iešanai patiešām ir atvērts un gaidošs. Tālākais paša ziņā. Jo ceļš ir ceļš. Ceļš atritinās, piedāvājot iespēju iešanai: nāc, mēģini, pamani, riskē!
Var pamanīt. Var nepamanīt. Var mēģināt. Var nemēģināt.
Var riskēt. Var neriskēt, bet ceļa vidū, zināms, ilgi minstinoties, nekādas stāvēšanas nav, ir jāizdara izvēle.
Ej! Ikvienā ceļā stāv veiksme. Nešaubies, bet prāto par to, kādas iespējas pavērsies, kad uzsākto ceļu noiesi līdz mērķim.
Ja, kādam atskatoties pār plecu uz vakardienas ne visai veiksmīgo gājumu, šodien šķiet, ka tomēr par neveiksmi nav nosaucams vakar ceļā pavadītais laiks – tam, ticu, rītdienas takās gadīsies dubulta iespēja iet redzot, iet dodot, iet saņemot un pamanot…”
Ar Maijas Laukmanes rindām vēlu veiksmi, mērķtiecību un sirdsgudrību absolventiem! Sargājiet savu Laimes atslēdziņu un esiet laimīgi!
Vecāki un skolotāji, paldies par kopīgi paveikto, sadarbību, savstarpējo atbalstu un kopā būšanu! Paldies, ka darījāt visu iespējamo un reizēm – arī neiespējamo!

Ar cieņu – direktore Ilze Luksa