Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Tikšanās ar uzņēmēju Janu Zubricku

Īsi pirms Lieldienām ar Pļaviņu vidusskolas 9. – 12. klašu skolēniem tikās SIA “Stikla serviss” valdes locekle Jana Zubricka. Jauniešiem bija iespēja izzināt pieredzes stāstu uzņēmējdarbībā, uzdot interesējošos jautājumus un papildināt savu redzesloku karjeras jomā. Pārdomas raisīja Janas Zubrickas ieteikumi par prasmi prezentēt sevi, par attieksmi pret darāmo darbu, par to, cik svarīgi ir neapstāties savā izglītības ceļā.

Skolēni atzina, ka šī tikšanās un neformālā saruna motivēja viņus aizdomāties un pievērsties uzņēmējspēju pilnveidošanai, saprotot to nozīmi jebkurā nozarē. Janas Zubrickas padoms neizvēlēties vieglākos ceļus lika jauniešiem izprast, ka tikai ar neatlaidīgu darbu, labām sadarbības un komunikācijas prasmēm var sasniegt izvirzītos mērķus un gūt panākumus jebkurā jomā.

Uz jauniešu jautājumu par to, ko uzņēmēja visaugstāk vērtē savos darbiniekos, Jana Zubricka atbildēja: “Lojalitāte, uzticēšanās un atbildīgums ir galvenās vērtības veiksmīgam komandas darbam.”

Pļaviņu vidusskolas jaunieši augstu novērtē gan klātienes, gan attālinātās tikšanās ar jebkuras profesijas pārstāvjiem, lai bagātinātu savu redzesloku un uzdrošinātos pieņemt svarīgus lēmumus.

Sirsnīgs paldies Janai Zubrickai par iespēju ieskatīties uzņēmējdarbības aizkulisēs un interesanto sarunu!