Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sveicam ar sasniegumiem ikdienas darbā, 1.semestri noslēdzot!

ziema

Ilze Seipule, direktores vietniece izglītības jomā

Ir skaisti iziet meklēt gaismas ceļu. Ceļu uz gaismu. Gaismu, kas uzved uz ceļa. Ticēt, ka šis   ceļš atradīsies. Vēl skaistāk ir atrastajā gaismas ceļā noturēties. Palikt tur par sargu.

/Maija Laukmane/  

2015./2016.mācību gada 1.semestris ir pagājis un nu jau ar katru jaunu dienu saules ceļš debesīs kļūst par kādu brīdi garāks un gaišāks. Tikko aizvadītie Ziemas Saulgrieži bija apliecinājums tam, ka svētki lielā mērā ir tādi, kādus mēs ar savu ikdienas darbu tos pakāpeniski veidojam. Šī mācību gada pirmie četri mēneši mūsu skolā ir bijuši bagāti ar daudziem labiem darbiem un dažādiem sasniegumiem. Ceru, ka ikviens kaut ar nelielu gandarījumu var atskatīties uz savu veikumu, savu personīgo izaugsmi, kas būtībā arī ir viens no izglītības kvalitātes galvenajiem rādītājiem. Sacensties pirmkārt jau pašam ar sevi, pārspēt pašam sevi ir katra skolēna pamatuzdevums.

Pie skolas Ziemassvētku eglītes tradicionāli godinājām mūsu audzēkņus, kuri ar lielu neatlaidību, gribasspēku un mērķtiecību ir uzrādījuši ļoti labus rezultātus ikdienas mācību darbā, noslēdzot 1.semestri ar vidējiem mācību sasniegumu vērtējumiem “8” un vairāk balles vai tām pielīdzināmu atbilstošu aprakstošo vērtējumu 1.-3.klasē.

Pļaviņu novada ģimnāzijas Pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem mācību darbā gada nogalē saņēma 71 skolēns:

1.a klasē:

Krista Patrīcija Abitkina, Adele Bērziņa, Sofija Anna Birkāne, Helēna Eriksone, Marta Mača, Ieva Miķelsone, Vanesa Viktorija Pudenko, Markuss Skrabutens, Mārtiņš Zunde;

1.b klasē:

Kristers Aizporietis, Beāte Bancāne, Laura Lorita Buševica, Raivo Lauva, Elija Muceniece, Marta Ozoliņa, Alita Paļuga, Loreta Paļuga, Justīne Riekstiņa, Amanda Rudzīte;

2.a klasē:

Ance Bērziņa, Viviāna Jaudzema, Viktorija Kaugere, Lauris Ozols, Ivars Svars, Armands Svencis, Kristers Ūbergs;

2.b klasē:

Paula Bicāla, Keita Kristiāna Brūniņa, Renāte Jankuna, Elvis Mareks Liepiņš, Edgars Osipauskis, Rihards Ozoliņš;

3.a klasē:

Tīna Rudbārža;

3.b klasē:

Anastasija Gorpeņuka, Aleksa Kitajeva, Roberts Mačs, Paula Beāte Mežmale;

3.e klasē:

Enija Lazdiņa;

4.a klasē:

Nikola Gasperoviča, Madara Smirnova, Ralfs Striķis, Annija Vīksna;

4.b klasē:

Una Bērziņa, Laila Bicāla, Aksels Leitlants, Linards Lukss;

5.a klasē:

Mikus Briežkalns, Una Ivanova, Mikuss Krēbss, Sanita Placēna, Edīte Visocka;

6.b klasē:

Agita Cukanova, Andis Daugavietis, Evelīna Paula Ķerķe, Elīza Luksa, Beāte Skrabutena;

7.a klasē:

Guna Elīte;

7.b klasē:

Sonora Balode, Lelde Elīna Pitjukeviča, Krista Priede;

8.a klasē:

Karīna Davidova, Lineta Lauva;

8.e klasē:

Evija Mahliņeca;

9.a klasē:

Samanta Djubina, Dzmitry Samul, Rēzija Līna Upeniece;

9.b klasē:

Violeta Adamoviča, Letīcija Janoviča;

11.klasē:

Liene Lakstīgala, Diāna Pauniņa;

12.klasē:

Ieva Skrabutena.

Daudzi mūsu audzēkņi ir bijuši arī aktīvi, atbildīgi un iniciatīvas bagāti gan klases dzīvē, gan skolēnu pašpārvaldē. Skolas Pateicības rakstus par sabiedrisko aktivitāti 2015./2016.mācību gada 1.semestrī saņēma: Māris Stašulāns (2.a), Armands Svencis (2.a), Kristers Ūbergs (2.a), Patrīcija Zepa (2.a), Simona Lindenberga (3.e), Antra Čepule (4.e), Mikus Briežkalns (5.a), Una Ivanova (5.a), Samanta Jansone (5.a), Mikuss Krēbss (5.a), Sabīne Lasmane (5.a), Sanita Placēna (5.a), Santa Turinceva (5.a), Edīte Visocka (5.a), Keita Aizporiete (5.b), Nastja Oborotova (5.b), Kristīne Lindenberga (5.e), Jānis Orlovs (5.e), Anna Esiņa (6.a), Sintija Karabanova (6.a), Ingus Siliņš (6.b), Lauris Katkevičs (6.e), Guna Elīte (7.a), Linda Kudrjavceva (7.a), Evelīna Skābarniece (7.a), Alīna Stafecka (7.a), Līva Čepule (7.e), Kristaps Kristiāns Kuciņš (7.e), Betija Beāte Damberga (8.a), Karīna Davidova (8.a), Agate Mežmale (8.a), Vladislavs Mozgaļovs (8.a), Kitija Smirnova (8.a), Enia Kaņepēja (8.b), Anete Kapteine (8.b), Evija Mahliņeca (8.e), Zane Čipāne (9.a), Agate Krista Kriņicka (9.a), Rēzija Līna Upeniece (9.a), Anete Bite (9.b), Lora Lazdāne (9.b), Viktorija Samanta Mateša (9.b), Baiba Matuka (10.), Zane Orlovska (10.), Karolīna Gulbinska (11.), Lelde Kiopa (11.), Laura Krūmiņa (11.), Juris Ernests Brūniņš (12.).

Paldies skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem par ieguldīto darbu! No visiem  mums, no mūsu kopējās sadarbības lielā mērā būs atkarīgs arī tas, kāds būs Jaunais 2016.gads. Vēlu, lai tas visiem ir labs, ar pozitīvu skatu uz dzīvi, lietām, notikumiem, lai tas nes mieru, iedvesmu jauniem darbiem un priecīgi krāsainai ikdienai! Lai mums pietiek gan prāta, gan sirds gudrības un katram izdodas atrast savu gaismas ceļu, tajā neapmaldīties un virzīties uz priekšu!