Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Iespēja pieteikties LU Fonda stipendijai

No 1. līdz 21.martam 12.klases abiturientiem, topošajiem Latvijas Universitātes (LU) studentiem, iespējams pieteikties LU Fonda stipendiju programmai „Ceļamaize 2011 un M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendija”, aizpildot on-line anketu mājas lapā www.fonds.lv.

Stipendija paredzēta sabiedriski aktīviem un motivētiem topošajiem studentiem, kuriem ir nepietiekams finansējums studiju nodrošināšanai, bet možs prāts, skaidra nākotnes vīzija un labas sekmes mācībās. Stipendijas apjoms ir 1500 lati, ko var izmantot gan mācību maksas, gan ikdienas tēriņu segšanai (dzīvošanas izdevumiem un sevis intelektuālai pilnveidei).

Lai pieteiktos stipendijai, līdz 21.martam mājas lapā www.fonds.lv jāizpilda noteikta parauga pieteikuma anketa, noteikta parauga CV, jāpievieno 11.klases liecība (jāieskenē) un rekomendācija no vidusskolas direktora vai ārpusskolas un interešu izglītības iestādes vadītāja (jāieskenē), rekomendācija no pašvaldības sociālā
darbinieka (jāieskenē); izziņa no sociālā dienesta, kas apliecina ģimenes kopējo ienākumu līmeni vai apgrūtināto sociālo stāvokli (jāieskenē) un citi dokumenti, kas varētu palīdzēt iegūt stipendiju.

Pieteikumus no 24.marta līdz 7.aprīlim izvērtēs komisija neklātienē, uz otrās kārtas intervijām ar komisiju klātienē tiks aicināti labākie pretendenti (no 11.aprīļa līdz 6.maijam).

Stipendiāti 2011./2012.akadēmiskajam gadam būs zināmi 16.maijā.