Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Konkurss skolēniem “Ventspils IT izaicinājums”

LV_flyeris_IT_izaicinajums

Līdz konkursa “Ventspils IT izaicinājums” 1. kārtas noslēgumam atlikušas 7 dienas!
Jau astoto reizi dots starts Baltijas mēroga konkursam skolēniem radošā tehnoloģiju pielietošanā “Ventspils IT izaicinājums”, sniedzot iespēju skolēniem no visas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pārbaudīt savas zināšanas un radošumu IT jomā, kā arī cīnīties par vērienīgu naudas balvu fonu 13 000 EUR apmērā!

Katru gadu konkurss tiek veltīts kādai konkrētai tēmai – šogad tā ir “domā zaļi”. Konkursa draugu pulkam līdz ar šī gada konkursa tēmas aktualitāti ir pievienojušies četri spēcīgi sadarbības partneri – “Latvijas valsts meži”, “Tet”, “Depozīta Iepakojuma Operators” un Elektrum Energoefektivitātes centrs, kas iesaistījušies arī konkursa uzdevumu izveidē.

Piedalīties konkursā aicināts ikviens 1. – 12. klašu skolēns un profesionālo skolu audzēknis! Lai piedalītos, līdz 6. novembrim nepieciešams:

Pēc tam jāgaida rezultāti un, veiksmes gadījumā, uzaicinājums uz Ventspili!

Nokļūšana finālā jau vien būs kā vesels piedzīvojums! Fināla dalībniekiem organizatori nodrošinās:

Fināls Ventspilī notiks:

Protams, būs padomāts arī par dažādām aktivitātēm un balvām skolotājiem!

Kā iepriekš, arī šogad tiks apbalvotas aktīvākās skolas, no kurām konkursā būs pieteikušās visvairāk komandu!

Konkurss ir lieliska iespēja skolēniem gūt jaunu pieredzi, paplašināt redzesloku, apgūt jaunas zināšanas, iegūt jaunus draugus, kā arī apzināties IT jomas nozīmīgumu mūsdienās, un, protams, iegūt naudas balvu par savām zināšanām un erudīciju, ir lieliska pievienotā vērtība!  Ideja skolotājiem – uzdevumus lieliski var integrēt mācību procesā, jo tie apvieno dažādas tēmas un mācību jomas.

Aicinām piedalīties tiešsaistes informatīvajos pasākumos, kur konkursa organizētāji atbildēs uz visiem jautājumiem gan par uzdevumiem, gan par konkursa norisi.

Pasākuma datumi un pieslēgšanās saites:

Plašāk par konkursu www.adre.se/itizaicinajums2023, kā arī konkursa mājaslapā www.ventspilsitc.com.

Neskaidrību gadījumā rakstīt uz itc@ventspils.lv.