Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ļauj savam talantam uzmirdzēt!

Ļauj savam talantam uzmirdzēt! Piesakies šovam “X Faktors”!

Kanāls TV3 atklāj grandiozus jaunumus – jau rudenī pie skatītājiem atgriezīsies pasaulslavenais muzikālais šovs “X Faktors” ar tā piekto jubilejas sezonu. Dalībai šovā tiek aicināti muzikālie talanti no visas Latvijas, kuri ir gatavi uzdrīkstēties un piepildīt savu sapni!

Šovu vadīs tā līdzšinējais vadītājs mūziķis Markus Riva, savukārt dalībnieku sniegumu nemainīgi vērtēs, izaicinās un atbalstīs profesionāla mentoru komanda – grupas “Prāta Vētra” menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, grupas “Musiqq” dalībnieks Marats Ogļezņevs, grupas “Instrumenti” dalībnieks Reinis Sējāns un populārais mūziķis Intars Busulis.

Šī sezona, atšķirībā no aizvadītajām, būs īpaša ar to, ka dalībnieki netiks dalīti kategorijās pa vecumiem un dzimumiem. Talantam un mūzikai nav robežu, tāpēc aicināts pieteikties ikviens, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, kurš dzied, rada savu mūziku un nebaidās kāpt uz lielās skatuves, lai visai Latvijai parādītu, uz ko ir spējīgs. Šova 5. sezonā cīņa būs ne vien par slavu, bet arī naudas balvu 10 000 eiro apmērā. Tāpat šova dalībniekiem būs iespēja profesionāļu uzraudzībā attīstīt savas muzikālās prasmes, iemantot fanu un klausītāju atzinību, un cīnīties par veiksmīgu mūziķa karjeru.

Pieteikuma anketu aizpildi šova mājas lapā www.xfaktors.lv.