Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sveicam ar panākumiem stāstnieku konkursā!

Grāmatas

6.novembrī Lielvārdes novada Lēdmanes pamatskolā notika Stāstnieku konkursa “Teci, teci, valodiņa” 2.posms. Konkursa mērķis ir stāstīšanas tradīciju atjaunošana, uzturēšana un attīstīšana, aktīvi līdzdarbojoties mūsdienu tautas mutvārdu kultūrā.

Šajā konkursā piedalījās skolēni no Aizkraukles, Kokneses, Pļaviņu, Lielvārdes un Ķeguma novadu izglītības iestādēm. No mūsu skolas uz Lēdmani devās 5.a klases skolniece Santa Turinceva (skolotāja Armanda Lasmane) un 8.a klases skolnieks Rūdis Ruciņš-Vējiņš (skolotāja Silga Stučka).

Abi mūsu skolas pārstāvji startēja godam. Santa Turinceva izcīnīja Lielās stāstnieces 1.pakāpes diplomu un tika izvirzīta dalībai konkursa finālā Rīgā! Rūdis Ruciņš-Vējiņš ieguva Lielā stāstnieka 2.pakāpes diplomu. Sveicam stāstniekus un viņu skolotājas Armandu Lasmani un Silgu Stučku! Vēlam veiksmi Santai Rīgā!

Abi stāstnieki veiksmīgi ir atklājuši šī mācību gada olimpiāžu un konkursu maratonu. Ceru, ka arī nākamajos zinību, prasmju un talantu pārbaudījumos mums viss izdosies!

Informāciju sagatavoja direktores vietniece izglītības jomā Ilze Seipule

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????