Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Izsludināta pieteikšanās konkursa “Šodien laukos” 1. posmam

sodien-laikos

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” jau 9. gadu organizē konkursu “Šodien laukos”. Konkursa mērķis ir pilnveidot skolēnu izpratni par lauksaimniecību, mežsaimniecību un zivsaimniecību, dodoties dabā un pildot dažādus uzdevumus.
Tajā var piedalīties skolēni vecumā no 12 līdz 16 gadiem, startējot individuāli vai klases/kolektīva sastāvā. Pieteikties dalībai konkursā var visā tā norises laikā.
Pirmais posms notiks līdz 30. maijam. Šajā laikā dalībniekiem būs iespēja pildīt uzdevumus par lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības tēmām. Konkursa noslēguma pasākumā būs iespēja aktīvi piedalīties un iegūt papildpunktus.

Konkursa noslēgumā trīs labākie individuālie dalībnieki un trīs veiksmīgākās klases/kolektīvi saņems vērtīgas balvas.
Dalībnieku iesūtītie darbi tiks vērtēti, dalībniekus ar lielāko punktu skaitu apbalvojot ar vērtīgām balvām.
Pieteikšanās konkursam: šeit.

Jaunākā informācija tiks publicēta “Šodien laukos” FaceBook https://www.facebook.com/sodienlaukos/ un Instagram konkurss_sodienlaukos  kontos, kā arī izsūtīta e-pastos tiem, kas būs pieteikušies!

Pirmais lielais uzdevums tiks izsludināts februāra beigās, bet pirms lielā uzdevuma aicinām Tevi izpildīt arī mājas darbu!
Par mājas darbu vari lasīt šeit - https://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/raksti/konkursa-sodien-laukos-pirmais-posms
Mājas darba uzdevuma izpilde līdz 26. februārim!
Konkursa nolikums pieejams Valsts Kopējās lauksaimniecības politikas tīkla mājas lapā  - https://laukutikls.lv/nozares/uznemejdarbiba/raksti/konkursa-sodien-laukos-pirmais-posms