Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Pievienojies “Open door”!

open-door

11.oktobrī plkst. 16.00 pievienojies “Open door” un satiec cilvēkus, kuri dara to, kas patīk un uzzini, kā Tev to panākt! Laipni aicināti vecāki un 9., 10. vai 11.klases audzēkņi.
Ja esi vecāks vai 9., 10., vai 11. klašu audzēknis tad pievienojies.
“Open door” dos Tev iespēja satikt dažādus profesionāļus un interesantus cilvēkus, kuri ir gatavi dalīties ar savu bagāto pieredzi, idejām un iedvesmu.
“Open door” ir lieliska iespēja paplašināt savu redzes loku un iepazīties ar dažādām profesijām, kas varētu Tevi interesēt nākotnē.

Dažreiz ceļš uz savu nākotnes mērķi var būt neskaidrs, un tāpēc mēs vēlamies piedāvāt tev iespēju satikt tos, kuri jau ir mērojuši šo ceļu.
Šīs nedēļas īpašais viesis – Kristīne Laizāne. Kopā ar viņu turpināsim iesākto sarunu:

“Kā darīt to, kas padodas un darīt to labi?” 

Ko no mums sagaidīt?
Pasākuma laikā tev būs iespēja uzzināt, kā paralēli mācībām Tu vari apgūt jaunas zināšanas, kā arī tikties un sarunāties ar jaudīgiem profesionāļiem no dažādām nozarēm – sākot no uzņēmējiem un zinātniekiem līdz radošiem māksliniekiem un tehnoloģiju ekspertiem.
Kā piedalīties?
Katra jauna pieredze un laba prakse ir ieguvums gan jaunietim, gan skolai. Aicinām pieteikt skolas vai klases dalību savlaicīgi sūtot ziņu uz info@esilideris.lv
Svarīgi! Pasākumu norises vieta Zoom tiešsaistes platforma, dalībnieku skaits ir ierobežots. Dalība bez maksas.
Papildus informācija: https://linktr.ee/esilideris.lv ; https://www.esilideris.lv/aktualitates