Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Angļu valodas konkurss „Game Day” 5. klasēm

27. martā Pļaviņu vidusskolas 5.a un 5.b klases skolēni devās uz Aizkraukles vidusskolu, lai piedalītos angļu valodas konkursā „Game Day”. Dalībnieku skaits bija diezgan liels – 12 komandas no dažādām Aizkraukles novada skolām.

5.a klases komandu „ LITTLE EINSTEINS” pārstāvēja Elīza Baltā, Melisa Roziņa, Kristofers Kalniņš, Armands Striķis un Renārs Valdbergs, 5.b klases komandu “FIVE WARRIORS” – Agrita Andersone, Līva Avotiņa, Evita Pujāte, Kristers Mežaleons, Patrīcija Vaivode. Skolēni veica dažādus interesantus uzdevumus – sakārtoja vārdus alfabēta secībā, minēja mīklas, veidoja sakāmvārdus, rēķināja un pildīja krustvārdu mīklas un pārliecinājās par savām spējām angļu valodā. Dalībniekiem visinteresantākais uzdevums šķita “Skrienošais diktāts”. Komandu saliedētais darbs, atbildība un centība deva patīkamus sasniegumus.

Apkopojot rezultātus, 5.a klases komanda „ LITTLE EINSTEINS” ieguva 2. vietu un 5.b klases komanda “FIVE WARRIORS” pateicību par piedalīšanos. Paldies skolēniem par izrādīto interesi un aktīvu gatavošanos šim konkursam. Lai nezūd interese un veiksmi arī turpmāk apgūstot angļu valodu!

Angļu valodas skolotāja Ineta Bicāla