Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

SkillsLatvia 2023

4. un 5. aprīlī jau sesto reizi Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē, notiks nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss SkillsLatvia 2023! Abās konkursa dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 aicinām skolēnus, viņu vecākus un pedagogus apmeklēt konkursu SkillsLatvia 2023 un iepazīt plašo profesiju klāstu un profesionālās izglītības mācību iespējas, piedalīties viktorīnā, prasmju stafetēs un citās aktivitātēs. Ieeja pasākumā un autostāvvietas būs bez maksas!

Apmeklētājiem būs iespēja:

Reģistrējies viktorīnai “Atklāj SkillsLatvia” un “Prasmju stafetei”!

viktorina

Vēlies iegūt sev, savai klasei un skolotājam izglītojošas un aizraujošas balvas līdz pat 200 eiro vērtībā? 4. aprīlī apmeklē nacionālo jauno profesionāļu meistarības konkursu SkillsLatvia 2023 Ķīpsalas izstāžu hallē un piedalies viktorīnā “Atklāj SkillsLatvia”!

Pirmo trīs vietu ieguvēji iegūs balvas sev un savai klasei līdz 200 eiro vērtībā, savukārt uzvarētāju skolotāji saņems dāvanu karti līdz 100 eiro vērtībā. Viktorīnā izzināsim profesionālo prasmju pasauli un testēsim dalībnieku novērošanas spējas! Viktorīnai var pieteikties skolēni vecumā no 14 līdz 19 gadiem. Vari piedalīties viens vai 2 – 3 skolēnu komandā. Pieteikumā jānorāda visi dalībnieki.

Balvu fonds:

Aizpildi pieteikuma formu līdz 4. aprīļa plkst. 13.00, lejupielādē savā viedtālrunī aplikāciju Kahoot, un 4. aprīlī plkst. 14.00 gaidīsim Tevi pie SkillsLatvia skatuves Ķīpsalas izstāžu hallē, lai dotu startu viktorīnai! Apbalvošana notiks uzreiz pēc viktorīnas izspēlēšanas!

stafete

Kopā ar vēl diviem klasesbiedriem piedalies nacionālā jauno profesionāļu meistarības konkursa SkillsLatvia 2023 “Prasmju stafetē”, kas notiks 4. aprīlī plkst. 10.00 un 5. aprīlī plkst. 10.20 Ķīpsalas izstāžu hallē! Vienas stundas laikā varēsiet demonstrēt 10 dažādas prasmes, piemēram, frizūras veidošanu manekena galvai, dažādu detaļu mērīšanu, pogu šūšanu, segas ievilkšanu pārvalkā u.c. prasmes, lai iegūtu vērtīgas balvas! Katra darba veikšanai tiks atvēlētas trīs minūtes. Uzvarēs ātrākie, precīzākie, draudzīgākie un tie, kas pareizi sadalīs pienākumus!

Stafetes nosacījumi:

1) stafetē piedalās 7. vai 8. klašu skolēni; 2) no katras klases var pieteikt vienu komandu trīs cilvēku sastāvā; 3) komandu piesaka klases audzinātājs.

Reģistrējies, un tiekamies 4. vai 5. aprīlī Ķīpsalas izstāžu hallē! Noteikti apskati arī plānoto SkillsLatvia 2023 programmu, jo šī ir tikai viena no daudzajām aktivitātēm.