Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Vispasaules Drošāka interneta diena 2023

DID2023_logo_20_gadi

Šogad, 7. februārī, jau 20. gadu pēc kārtas Latvijā un vairāk nekā 170 valstīs visā pasaulē tiks atzīmēta Vispasaules Drošāka interneta diena. Tās sauklis ir “Drošāks internets sākas ar Tevi!”, aicinot ikvienu rūpēties par savu drošību internetā un visiem kopā veidot labāku interneta vidi.

Drossinternets.lv kā ierasts piedāvā dažādas aktivitātes, iesaistot pieaugušos, bērnus un jauniešus. Vairāk informācijas šeit.

 

drossinternets2023

Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu bezmaksas informatīvajos semināros uzzināt par kiberdrošību un videonovērošanas sistēmām.

7. februārī plkst. 18:00-19:00. “Kiberdrošība – kā pasargāt sevi internetā?” Gan pedagogi, gan skolēni un ikviens cits interesents aicināti piedalīties seminārā par mūsdienās aktuālu tēmu – drošību internetā.
Lai piedalītos seminārā, nepieciešams iepriekš pieteikties šeit: www.adre.se/kiberdrosiba. Seminārs norisināsies tiešsaistē platformā ZOOM.

9. februārī plkst. 18:00-19:00. “Videonovērošanas kameras mājās”. Pasākumā būs iespējams uzzināt visu par un ap videokameru uzstādīšanu mājās.
Lai piedalītos seminārā, nepieciešams iepriekš pieteikties šeit: www.adre.se/videonoverosana. Seminārā iespējams piedalīties attālināti platformā ZOOM.

Dalība semināros ir bez maksas! Vairāk informācijas šeit.