Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Konkurss “Eiropas Savienības ieguldījums Tavā drošībā!”

plakats_konkursa

Iekšlietu ministrija sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un Eiropas Savienības māju laikā no 17. oktobra līdz 21. novembrim izsludina bērnu zīmējumu konkursu “Eiropas Savienības ieguldījums Tavā drošībā!”

Konkursā aicināti piedalīties Latvijas pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu vecuma bērni (5 – 7 gadi) un  1. – 9. klašu skolēni.

Konkursa dalībnieki savos zīmējumos ir aicināti vizuāli attēlot, ko viņiem nozīmē vārds “drošība”, cik droši viņi jūtas apkārtējā vidē, ko domā par drošību savā valstī, Eiropā un pasaulē. Bērnu vecāki un pedagogi aicināti pārrunāt ar bērniem ideju ierosmei par to, kā Latvija kopā ar Eiropas Savienību stiprina iekšējo drošību.

Konkursa uzvarētāji balvā saņems rotaļlietas, spēles un suvenīrus!

Zīmējumus dalībai konkursā var iesniegt līdz š. g. 21. novembrim personīgi Iekšlietu ministrijā Čiekurkalna 1. līnijā 1, k-2, Rīgā, darba dienās no plkst. 8:00 līdz plkst. 20:00 vai Eiropas Savienības mājā, 1. stāva Informācijas centrā Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, darba dienās no plkst. 10:00 līdz plkst. 18:00, kā arī pa pastu, adresējot tos Iekšlietu ministrijas Ārvalstu investīciju attīstības un uzraudzības departamentam, Čiekurkalna 1. līnijā 1, k-2, Rīgā, LV-1026.

Konkursa uzvarētāju apbalvošana plānota Rīgā šī gada 2. decembrī, klātienē, pasākumā par Eiropas Savienības ieguldījumu Latvijas iekšlietu sektora stiprināšanā. Pasākumā plānots izstādīt konkursa komisijas izvēlētos darbus (tādēļ netiek pieņemti elektroniski sūtīti zīmējumi).

Plašāk par konkursa darbu iesniegšanu, vērtēšanas kritērijiem un apbalvošanu šeit.