Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Atvērto durvju diena Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā

NAA_Atverto_durvju_diena_plakats

2022. gada 12. maijā Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija no plkst. 13.40 līdz plkst. 15.20 organizēs Atvērto durvju dienu, kas paredzēta 10.-12. klases skolēniem, profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem un augstskolu absolventiem tiešsaistē (Zoom platformā).

Aicinām iepazīties ar studiju iespējām Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā!

Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija ir vienīgā militārā augstskola Latvijā, kas sagatavo Nacionālo bruņoto spēku virsniekus – karavīru un vienību komandierus un līderus.

Atvērto durvju dienas apmeklējums skolēniem sniegs iespēju uzzināt vairāk par Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas īstenotajām studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem un atlases procesu, kā arī iepazīties ar mācībspēkiem, kadetiem un mācību vidi.

Visiem interesentiem piekļuves saite pasākumam tiešsaistes platformā “Zoom” tiks nosūtīta uz norādīto e-pastu, kā arī saite tiks publicēta 1 dienu pirms pasākuma Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas tīmekļa vietnē un Facebook sociālajā kontā.

Studijas: https://www.naa.mil.lv/lv/forma/pieteikums-studijam

Esi virsnieks savas valsts armijā – studē Aizsardzības akadēmijā!

Pieteikties var rakstot (vārdu, uzvārdu, izglītības iestādi, kontaktinformāciju: tālruņa numuru) uz e-pastu: tatjana.kleinhofa@mil.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26672749

Ar Atvērto durvju dienas pasākuma programmu var iepazīties šeit.