Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Latvijas Universitātes “Atvērto durvju nedēļa”

1080x1080_ADN-01-01

Latvijas Universitātes “Atvērto durvju nedēļa” norisināsies no 21. līdz 25.martam.
Ikvienam interesentam būs iespēja apmeklēt visas 13 fakultātes klātienē un attālināti, iepazīstoties ar fakultāšu telpām un uzklausot gan dekānu un studiju programmu direktorus, gan studentu uzrunas un stāstus, kā arī piedalīties fakultāšu piedāvātajās aktivitātēs, lai labāk iepazītu mūsu plašo fakultāšu klāstu un izvēlēties sev piemērotāko studiju jomu!

Šogad īstu “Atvērto durvju nedēļu” klātienē būs iespējams aizvadīt Akadēmiskajā centrā Torņkalnā, kur būs iespējams paviesoties Dabas mājā, iepazīstot Bioloģijas, Ķīmijas un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes. Zinātņu mājā būs iespējams apmeklēt Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti, taču, ja vēlies studēt šajā fakultātē, bet nevari ierasties – nebēdā, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte pasākumā piedalīties piedāvās arī attālināti. Dodoties uz Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti klātienē, atceries pieteikties šeit!

Vēl klātienē un reizē attālināti būs iespēja apmeklēt mūsu Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti un Humanitāro zinātņu fakultāti.

Klātienē visus interesentus gaidīs Teoloģijas, Datorikas un Juridiskā fakultāte mūsu galvenajā un vēsturiskajā ēkā Raiņa bulvārī 19, kā arī Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte Imantā, lai skolēnus īpaši interesantā veidā iepazīstinātu ar fakultāti un piedāvātajām studiju programmām.

Medicīnas, Vēstures un filozofijas un Sociālo zinātņu fakultātes durvis vērs virtuāli. Fakultātes skolēnus tiešsaistē iepazīstinās ar studiju programmām, telpām un atbildēs uz visiem neskaidrajiem jautājumiem.

Arī mūsu filiāles visā Latvijā – Alūksnē, Cēsīs, Bauskā, Jēkabpilī, Kuldīgā un Tukumā piedāvā iespēju ieskatīties, kā ir studēt filiālēs un ko tās piedāvā studēt.

Izmanto izdevību un tiekamies no 21. līdz 25. martam Latvijas Universitātē visā Latvijā un ne tikai!

Vairāk informācijas meklē šeit!

Un noteikti neaizmirsti uzspiest “Nākšu” mūsu Facebook pasākuma ierakstā!