Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Eksakto Zinātņu Diena 2022

EZD_plakatsHei, viduskolēn!

Vai esi ieinteresēts zinātnes jomā? Bioloģijā, ķīmijā, fizikā, ģeogrāfijā vai varbūt matemātikā vai datorikā? Vai tu vēlētos pilnveidot savas zināšanas, pārbaudīt tās, kā arī neslikti pavadīt laiku ar saviem draugiem un LU studentiem? Ja atbilde uz šiem jautājumiem ir JĀ, tad piesakies uz EZD 2022!

EZD jeb Eksakto Zinātņu Diena ir pasākums/sacensības vairākās kārtās, kurā vidusskolēnu komandas piedalās, lai izglītotos un pārbaudītu savas zināšanas un prasmes minētajās zinātnēs, iepazītu Latvijas Universitāti, sacenstos savā starpā, iegūtu foršas balvas un vienkārši labi pavadītu laiku kopā ar saviem draugiem un jau studējošajiem.
Pasākuma 1. kārta tiks rīkota no 7. februāra līdz 4. martam, kurā būs iespēja reģistrēties un izpildīt attālinātos uzdevumus. Pēc labāko komandu atlasīšanas, 2. kārtā (07.03. – 06.04.) būs vēl viens mājasdarbs, šoreiz video formātā. Fināla kārta ar dažāda rakstura uzdevumiem un apbalvošanu norisināsies klātienē 23. aprīlī.
Kas jādara tev? Jāsavāc komanda ar 3 – 5 cilvēkiem un jāaizpilda pieteikuma/pirmās kārtas anketa, kurā jau ir uzdevumi, kas noteiks tikšanu otrajā kārtā. Saite uz anketu ziņas apakšā.
Pasākumu organizē Latvijas Universitātes Eksakto zinātņu fakultāšu studentu pašpārvaldes.
Ja tev ir jebkāda veida jautājumi, droši raksti uz e-pastu -   ezd@geografumafija.lv
Pieteikuma anketa - https://ej.uz/ezd2022
Nolikums –  https://ej.uz/ezd2022nolikums

Tiekamies EZD2022!
Latvijas Universitātes ĢZZF, BF, FMOF, DF un ĶF studenti