Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ziemassvētki sākumskolā

ziema

Gaidot Ziemassvētkus, ikkatrs – gan liels, gan mazs atceramies Ziemasvētku vecīti. Cits raksta vēstuli viņam, cits domās izsaka savu vēlmi un gaida dāvanas. Cik bieži atceramies uzdāvināt dāvanu pašam Ziemassvētku vecītim?

21.decembrī, sākumskolas skolēni tikās svētku pasākumā. Pasākumu vadīja atraktīvs rūķis. Priecājāmies par katras klases sagatavoto priekšnesumu – izskanēja dzejoļi, sirsnīgas dziesmas, tika dejots, un vērojām rūķu skolas vingrošanas nodarbības un teātra fragmentiņu par notikumiem rūķu mājā.  Skolēniem pārsteigums bija ieraudzīt uz skatuves Ziemassvētku vecīti, viņa ģimeni un ziemeļbriežus. Tikai šoreiz Ziemassvētku vecītis niķojās, atteicās iet ciemos pie bērniem, jo bija apvainojies, ka neviens viņam neuzdāvina  nevienu dāvanu. Tomēr viss atrisinājās, un arī šajos Ziemassvētkos viņš, kopā ar skolas direktori Ritu Poli un direktora vietnieci izglītības jomā Ilzi Seipuli,  sveica tos skolēnus, kam mācības veikušās teicami.

Lai katram nākamajā gadā piepildās tieši tās vēlēšanās, kas izauklētas sirsniņās, katram vistuvākās un vajadzīgākās! Lai pietiek sirdsgudrības rast mieru sevī un izstarot to apkārt!

Direktora vietniece audzināšanas darbā Sarmīte Meldere