Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ziemas čempionāta finālsacensības futbolā telpās

Laikā no 27.-  28.februārim, Jēkabpilī norisinājās  Ziemas čempionāta futbolā telpās  finālsacensības. Tajā piedalījās arī mūsu ģimnāzijas zēnu U-11 (2005.dz.g.) komandas labākie spēlētāji , kuri startēja Viesītes sporta skolas komandā.
Lieliski izdevās pirmās dienas spēles, kurās tika svinētas uzvaras: pieveikta pagājušā gada čempione –  Preiļu BJSS ar 2:1, Rēzeknes TFK  ar 5:1, bet  FK ,,Krāslava ” ar 4:2.
Otrajā fināla dienā pirmajā spēlē pret Rēzeknes FA-1 komandu tika piedzīvots zaudējums ar 0:11. Spēle faktiski tika zaudēta pirmajās pusotrās minūtēs, kad aizsarga kļūdu dēļ nonācām zaudētājos jau ar rezultātu 0:2. Tālākā spēles gaitā spēles laukumā tika raidīti  rezervisti un tie jaunie spēlētāji, kuriem  jāgūst sacensību  pieredze. Lai arī šajā spēlē zaudējām, tomēr devām atpūtu komandas galvenajiem spēkiem izšķirošai spēlei pret Jēkabpils BJSS. Taktika izrādījās pareiza, jo Jēkabpils BJSS komandai neatstājām nekādas izredzes un uzvarējām ar 4:0.
Kopā nospēlējot piecas spēles un gūstot tajās  četras uzvaras, kopvērtējumā ieguvām 2. vietu (no 9 komandām) un sudraba medaļas. Sasniegums ir vērā ņemams panākums Latgales reģiona finālā. Lai arī uz republikas fināla sacensībām dodas Rēzeknes futbolisti, tomēr arī mēs guvām vērtīgu pieredzi un mums ir uz ko tiekties nākotnē. Arī U-10 (2006.g.dz.) vecuma komandai sīvā konkurencē starp desmit komandām ir iegūta laba pieredze un kopvērtējumā izcīnīta 5.vieta.
14. martā  Pļaviņu novada ģimnāzijas U- 14 vecuma (2002.dz.g.) komanda, kura Latgales reģionā izcīnīja 1.vietu un zelta medaļas, osies  uz Latvijas republikas ziemas Jaunatnes čempionāta finālu Talsos.  Komandu papildināsim ar labākajiem Viesītes SS spēlētājiem, jo, lai nokomplektētu 2005.g.dz. zēnu futbola komandu, ar mūsu skolas spēlētājiem vien nepietiek.
Interesenti U-10 grupu spēļu video var skatīt  YouTube – Mārtiņš Prodnieks.

Futbola pulciņa skolotājs un komandu treneris Imants Siliņš.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? 20160130_175728