Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Konkursa „Dziedošā klase” I kārta

nots29.janvārī izskanēja mūsu skolas 1.-12.klašu konkursa „Dziedošā klase” I kārta.
Žūrija vērtēja visu klašu uzstāšanos un jāteic, ka tas nebūt nebija viegli, jo atsevišķās klašu grupās konkursantu sniegums bija ļoti labs un rezultātu atšķirība bija minimāla.
Priecēja 1.- 4.klašu  vokālais skanējums, pozitīvā attieksme un prasme radīt noskaņojumu savas uztāšanās laikā. 5.-8. un 10.-12. klašu grupās kā pozitīvu var minēt darbu pie atbilstošā vizuālā noformējuma, kā arī izaugsmi skatuves kultūras jomā. Protams, žēl, ka vidusskolas posmā izpalika 12.klases dalība, kas mazināja konkurenci 9.-12.klašu posmā.
Gatavojoties konkursa II kārtai, kura plānota  1.aprīlī , konkursa žūrija iesaka joprojām saglabāt labo tradīciju, ka klase uzstājas kopā ar savu klases audzinātāju. Paldies Ilonai Lazdai, Sandrai Fišmeistarei, Gintam Balodim, Olgai Krasutinai, Ievai Volanei un Silgai Stučkai par atraktivitāti un līdzdarbošanos! Paldies arī visiem pārējiem klašu audzinātājiem, kuri savu pozitīvo atbalstu un rūpes par saviem audzināmajiem ne mazāk izrādīja būdami skatītāju rindās!  Žūrija novēl sasparoties 9.klasēm un 11.klasei, kuras konkursā ceram redzēt skaitliski jau lielākā sastāvā.
Vēlam klasēm veiksmīgu dziesmu izvēli un gatavošanos konkursa II kārtai, kurā jādzied jau cita latviešu komponista sacerēta dziesma. Varbūt ar savu izvēli sveiksim Raimondu Paulu viņa lielajā jubilejā?!
Uz konkursa „Dziedošā klase” II kārtu 1.04.2016. izvirzītas:
1.-4.klašu grupā -  visas klases
5.-8.klašu grupā –  1.vieta -  8.a
2.vieta – 7.a
3.vieta – 6.b un 8.b
9.-11.klašu grupā –  1.v.  – 10.klase
2.vieta – 9.b klase
3.vieta – 9.a un 11.klase

Žūrijas vārdā –  direktores vietniece audzināšanas darbā Iveta Krastiņa