Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Projekta „TICI SEV!” komandas aktivitātes ģimnāzijā

20. martā Pļaviņu novada ģimnāzijā viesojās projekta „TICI SEV!” draudzīgā un radošā komanda, lai uzrunātu un iedvesmotu jauniešus.

Projekta „TICI SEV!” mērķis ir iedrošināt jauniešus pilnveidot savas prasmes dažādās jomās, atklāt un attīstīt savu talantu, kā arī noticēt sev. Projekta dažādās aktivitātes sniedz jauniešiem iespēju kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku neformālā, interesantā un drošā vidē.

„TICI SEV!” komandas izbraukumu uzsvars likts uz to, lai sniegtu projekta mērķgrupas jauniešiem iespēju tikties ar pozitīviem viedokļu līderiem, kuri neatlaidīgi sekojot savam sapnim, izkopjot un attīstot savu talantu, ir ne tikai guvuši sabiedrības ievērību par dažādiem sasniegumiem sportā un radošajās industrijās, bet arī spējuši iedvesmot citus un nodot savas prasmes tālāk.

No pulksten 12:00 līdz 16:00 skolēniem skolas sporta zālē „TICI SEV!” komanda, kopā ar skrituļslidu meistariem no rolleri.lv skolas, demonstrēja savu veiklību un prasmes, kā arī palīdzēja tās apgūt ikvienam interesentam. Dažādu vecumu skolēni aktīvi iesaistījās šajās aktivitātēs, pilnveidojot savas prasmes un iemaņas skrituļslidošanas mākslā.

Savukārt, no pulksten 16:30 līdz pat 19:00, skolas svinību zālē norisinājās muzikālā pēcpusdiena kopā ar grupas „Astro’n'out” mūziķiem un „TICI SEV!” komandas jauniešiem.

Skolēniem tika piedāvāts pašiem izveidot mūzikas instrumentus, kurus pēc tam izmantoja kopīgi muzicējot ar grupas „Astro’n'out” mūziķiem. Pasākumā valdīja brīva un nepiespiesta gaisotne, skolēni iesaistījās diskusijā ar grupas dalībniekiem, uzdodot sev interesējošus jautājums. Protams, neizpalika kopīgie foto un autogrāfu saņemšana.

Pasākuma noslēgumā ikvienam dalībniekam tika piedāvāta iespēja izveidot savu īpašo nozīmīti!

Paldies “TICI SEV” komandai, rolleri.lv skolas pārstāvjiem un grupas „Astro’n'out” mūziķiem par viesošanos un dažādu aktivitāšu piedāvāšanu mūsu skolēniem!

Direktora vietniece izglītības jomā audzināšanas darbā L.Ivanova