Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Preses piedāvājums 2011. gadam

1. 36,6 C Veselīgāk, Saskanīgāk, Gudrāk
Žurnāls katram, kurš grib būt vesels!
Rosinoši padomi un labāko speciālistu ieteikumi, receptes veselībai un možam garam.

2. Diena – ikdienas komplekts
Laikraksta Diena Ikdienas komplekts iznāk 5 reizes nedēļā no pirmdienas līdz piektdienai, sniedzot ziņas, analīzi un viedokļus par svarīgākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē. Bez pielikumiem.

3. Avene (skolas filiālei Odzienā)
„Avene” ir draudzīgs žurnāls jaukām meitenēm – mode un stils, intervijas ar slavenībām, attiecībās mājās un skolā, pasaules interesantākās lietas, testi, fotoseriāli, joki un konkursi

4. GEO
Žurnāls inteliģentam un zinātkāram lasītājam. GEO redzeslokā ir gan daba un ekoloģija, gan vēsture un etnogrāfija, gan zinātnes atklājumi un jaunākās tehnoloģijas. Profesionāli raksti un izcilas fotogrāfijas. Viens no prestižākiem žurnāliem Eiropā.

5. Ilustrētā pasaules vēsture
Krāšņs populārzinātnisks žurnāls par notikumiem un personībām Latvijas un pasaules vēsturē: kari, varas vīri, ceļojumi, tehnoloģiju attīstība, tautu likteņi un tradīcijas.

6. Ilustrētā zinātne
Bagātīgi ilustrēts populārzinātnisks žurnāls, kas stāsta par jaunākajiem un interesantākajiem sasniegumiem visās zinātņu nozarēs gan Latvijā, gan pasaulē. Pārsteidzoši atklājumi, tehnoloģiju jaunumi, neparastas dabas parādības un aizraujošas ekspedīcijas.

7. Psiholoģija Mums + Psiholoģija Ģimenei un skolai
Izglītojoši un informatīvi bagāti žurnāli, kas iepazīstina ar speciālistu viedokļiem par psiholoģijas un pedagoģijas jautājumiem, kā arī apskata dažādas dzīves jomām saistībā ar psiholoģiju. Žurnāls tiek izdots – februārī, aprīlī, septembrī, novembrī.

8. Rokdarbu vācelīte
Adīšana, tamborēšana, izšūšana, kā arī citi tradicionāli un jauni rokdarbu tehnikas veidi. Katrā žurnāla numurā – daudz jaunu modeļu, padomu un ilustrēts abc ne tikai iesācējiem.

9. Sīrups
Populārākais jauniešu žurnāls Latvijā! Bez aizspriedumiem, noslēpumiem un tabu, jo Sīrups ir īstās dzīves žurnāls Tev — stilīgajam, aktīvajam, kautrīgajam, atšķirīgajam, talantīgajam, jūtīgajam, neprātīgajam un drosmīgajam. Regulāra Sīrups lasīšana uzlabo garastāvokli!

10. Izglītība un kultūra
Profesionāls nedēļas laikraksts, kas sniedz aktuālu informāciju par izglītību un aktivitātēm kultūras jomā Latvijā un ārvalstīs. Nedēļas svarīgāko notikumu apskats; Speciāli tematiski pielikumi par izglītības jautājumiem; Plaša un aptveroša informācija par centralizētajiem eksāmeniem; Darba sludinājumi izglītības jomā; Jaunumi kultūrā Latvijā un ārvalstīs; Jaunāko grāmatu apskati; Izglītības un kultūras pasākumu kalendārs.

11. Spicīte
Spicīte ielūgs Jūsu pirmsskolas bērnu (no 3 līdz 7 gadiem) savā jaukajā pasaulē, kur bērni kopīgi zīmē, darbojas, izzina dabu un dzīvniekus, mācās burtus, ciparus un dzejoļus. Žurnāla saturs palīdz attīstīt atmiņu, atjautību, iemāca pašiem darboties ar palīgmateriāliem, izgatavojot dažādas rotaļlietas, sniedz praktiskus padomus to izgatavošanā. Spicīte būs neaizvietojamais draugs un palīgs izglītojošām nodarbībām ar Jūsu bērniem.

12. Staburags
“Staburags” ir mūsdienīgs, vispusīgs, neatkarīgs reģionālais laikraksts, kas informē par notikumiem Aizkraukles, Kokneses, Jaunjelgavas, Neretas, Pļaviņu, Skrīveru, Vecumnieku novadā. Abonentu skaita ziņā “Staburags” reģionālo laikrakstu grupā Latvijā ir pirmajā desmitniekā.