Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

9. – 12.klašu Ziemassvētku pasākums

ziema_4

9.-12. klašu skolēniem 1. semestris tika noslēgts ar Ziemassvētku pasākumu, kurā skolēni un skolotāji uzsvēra savas dzīves svarīgākās vērtības. Vērtību sniegotajam ceļam cauri palīdzēja iziet Eglīte un Rūķu meitene (skolēnu pašpārvades Kultūras ministre un viņas vietniece) .

9.a klase par lielāko dzīves vērtību uzskatīja mīlestību, izpildot grupas „RE:public” dziesmu „Strēlniece”. 9.b klase par savu nākotnes vērtīgumu pauda „Labvēlīgā tipa” dziesmā „Es piezīmēšu tev ūsas”. 10. klasei vērtīga šķita viņu veselība, savu veselīgo dzīvesveidu atspoguļojot leģendārās grupas „Pērkons” dziesmā „Slidotava”. 11. klase bija bagāta ar tiem piemītošajām dzīves vērtībām, tās atspoguļoja dziesmu popūrija video versijā. 12. klasei vērtīgs šķita šis brīnumiem un mīlestības pilnais gadalaiks, ko apliecināja, dziedot „Prāta vētras” dziesmu „Ziema”.

Svinīgā pasākuma noslēgumā tika godināti  skolēni, kuru vidējais vērtējums 1. semestrī sasniedza 8,00 un vairāk balles, kā arī 9.-12. klašu audzinātājas.

Ziemassvētki ir labo darbu  laiks un laiks, kad iepriecināt savus tuvos un mīļos. Tieši šī iemesla dēļ pasākums rosināja katru aizdomāties par viņiem piemītošajām vērtībām, atcerēties savus tuvos un mīļos un klusībā aizdomāties par saviem tuvākās nākotnes plāniem. Lai mērķtiecīguma, cīņasspara, gudrības un izturības pilns 2017. Gaiļa gads!

            Skolēnu pašpārvaldes Kultūras ministres vietniece Liene Lakstīgala