Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

11. novembris

Gaidot Latvijas Valsts svētkus, novembra mēnesī Pļaviņu novada ģimnāzijas kolektīvs  tika aicināts pie apģērba piespraust sarkanbaltsarkanās lentītes, kas simbolizē 1919.gada 11.novembra izšķirošo uzvaru pār Bermonta karaspēku. Arī par tradīciju kļuvusī ierindas skate vairoja valsts svētku sajūtas un emocijas, vairoja  apziņu, ka caur godu un darbu mums ir jāpastāv. Iespējams, ka tieši šajā laikā saprotam, ka valsts spēks ir mūsu spēks, ka, ja darām kopā- varam daudz! Pirmie nedrošie solīši ierindā pirms gadiem nu pārtapuši par stingru soli, vienotu noformējumu un skanīgu dziesmu. Kā veicies šogad?

5.-8.klašu grupā                1.vieta- 8.a klasei

                                                2.vieta- 7.b klasei

                                                3.vieta- 8.b klasei

9.-12.klašu grupā              1.vieta- 11.klasei

                                                2.vieta- 9.a klasei

                                                3.vieta- 10.klasei

Sveicam labākos komandierus Aivaru Skābarnieku (8.a) un Igoru Babaku (11.kl.)!

Ar rezultātiem var iepazīties šeit.

Paldies žūrijas locekļiem seržantam Jānim Gavaram, kaprālim Jānis Grigalim, seržantam Aleksejam Orlovam, seržantam Andrim Svencim, virsleitnantam Imantam Kravalim, Guntai Žildei, Astrīdai Davidovai un Sanitai Fjodorovai par objektīvu vērtējumu!

Liels  paldies klašu audzinātājiem un skolotājiem, kuri ir ieguldījuši laiku un darbu pasākuma sagatavošanā. Paldies skolēniem, kas piedalījās un vēl piedalīsies, apliecinot savu latvisko garu, savu klases ierindas garu! Aug  patriotiska jaunā paaudze!

Preses ministrija  un direktores vietniece audzināšanas darbā Ilze Luksa