Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Tiksimies Žetona vakarā!

Pļaviņu novada ģimnāzijas žetonsViena no mūsu skolas senākajām un noturīgākajām tradīcijām ir Žetona vakars. Tas pulcē vienkopus skolas absolventus un skolas darbiniekus, tas mudina tagadējos 12.klases skolniekus turēt godā skolas tradīciju. Tā vienmēr ir īpaša diena mūsu skolā. Ar Žetona pasniegšanas tradīciju cieši savijušies kādreizējā sporta skolotāja Artūra Grīvnieka aizsāktie turnīri, kuros par ceļojošajiem kausiem un piemiņas medaļām cīnās sportiskākie un azartiskākie absolventi un arī tagadējie skolnieki. Arī šogad tiks noskaidrots labākais sportists A.Grīvnieka 100 basketbola soda metienu izcīņā, kā arī izcīnīts ceļojošais Absolventu kauss basketbolā(Absolventu kausa 2016 gada nolikums).
Šogad Žetona vakars – 6.februārī plkst.18.00. Gaidīsim Jūs visus šajā svētku vakarā un aicinām piederību savai skolai paust ar Žetona piespraušanu! Būsim savstarpēji saprotoši un virsdrēbes atstāsim skolas garderobē, kā arī respektēsim skolas iekšējās kārtības noteikumus.
Lūdzu savlaicīgi uzrakstiet iesniegumus par kabineta izmantošanu (iesnieguma veidlapa Žetona vakaram 2016) skolas kancelejā vai atsūtot uz e-pastu skola@png.edu.lv līdz 03.02.2016. plkst.17.00.
zetona-vakars-afisa-2016 afisa_soda_metieni-2016 afisa_absolventu-kauss-2016