Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Mācību gada noslēgums Pļaviņu vidusskolā

31. maijā noslēdzās 2023./2024. mācību gads, kas ir bijis dažādām aktivitātēm piepildīts. Ik katra mācību gada izskaņā Pļaviņu vidusskolas kolektīvs atskatās uz paveikto mācībās un interešu izglītībā visa gada garumā. Apkopojot paveikto šajā mācību gadā, esam gandarīti par padarīto.

Mācību gada noslēguma svinīgajā līnijā pateicības rakstus par augstiem mācību sasniegumiem ikdienas mācību darbā saņēma 47 1. – 3. klašu skolēni:

1.a klase: Martins Babris, Enija Bērziņa, Grigorijs Bērziņš, Monta Erne, Alfrēds Folkmanis, Agnese Kaidaka, Martins Starčenko, Sandija Svence, Dāvis Šilko, Marks Zabolotnijs;

1.b klase: Evelīna Aizporiete, Daniels Freimanis, Paula Avotiņa, Kate Paula Piļjanovska, Dāvis Delviņš, Roberts Rudzītis, Melānija Duntava;

2.a klase: Agnis Avotiņš, Līva Avotiņa, Amēlija Dudare, Artis Daiļida, Roberts Delikatnijs, Karlīna Dumpe, Rebeka Erne, Marta Agate Kazaka, Odrija Kupča, Endijs Kūlītis, Reinis Pujāts, Rodrigo Ratnieks, Malvīne Stendere;

2.b klase: Jānis Bonda, Emīlija Paula Pumpuce, Odrija Līna Steprāne, Paula Vilciņa, Dāvids Vinks;

3.a klase: Emīlija Jansone, Viktorija Kaplere, Ramona Politiko, Samanta Savicka, Renāte Klāra Marcinkeviča;

3.b klase: Gustavs Briedis, Gustavs Briežkalnas, Dāvis Ģērmanis, Darija Lukašova, Alise Sandija Piļjanovska, Ieva Ruciņa-Vējiņa, Dārta Šuste

Pļaviņu vidusskolas tradīcija ir Zelta (vidējais vērtējums ne mazāk kā 8,50), Sudraba (vidējais vērtējums ne mazāk kā 8,00) un Izaugsmes liecību (vidējais vērtējums, salīdzinot ar iepriekšējo semestri, ir paaugstinājies vismaz par 10%) pasniegšana 4. – 12. klašu skolēniem. Mācību gadu noslēdzot, tika pasniegtas 8 Zelta, 11 Sudraba un 9 Izaugsmes liecības:

Zelta liecības
4.b Hermīne Folkmane
6.a Armands Striķis
6.a Renārs Valdbergs
6.b Agrita Andersone
6.b Evita Pujāte
8.b Elīza Kurcalte
8.b Karlīna Lodīte
10. Viviāna Jaudzema

Sudraba liecības
4.a Laura Bonda
4.a Bruno Džeriņš
4.b Everita Kravale
4.b Sindija Liepiņa
4.b Alise Minajeva
5.b Lote Ošlapa
6.a Elīza Baltā
9.b Alita Paļuga
9.b Justīne Riekstiņa
10. Keita Kristiāna Brūniņa
12. Nikola Gasperoviča

Izaugsmes liecības
4.a Jānis Edmunds Kipļuks
4.b Krišjānis Teterovskis
6.a Kārlis Krūmiņš
9.a Adrians Koroļovs
9.a Mārtiņš Lotuhovs
9.a Rihards Parmons
9.b Artūrs Duntavs
12. Kristers Kaļva
12. Gundars Vuškārnieks

Mācību gada laikā skolēni pārstāvēja skolu mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, sacensībās, tāpēc vēlamies teikt paldies skolēniem par iesaistīšanos, vecākiem – par atbalstu un skolotājiem – par ieguldīto darbu, gatavojot skolēnus.

Ir patīkami, ka mūsu skolēni ir aktīvi piedalījušies visās valsts (VISC) organizētajās otrā posma olimpiādēs, kas arī šogad galvenokārt norisinājās tiešsaistē.

Pļaviņu vidusskolas skolēnu individuālo sasniegumu kopsavilkums mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos: šeit.

Pļaviņu vidusskolas skolēnu komandu sasniegumu kopsavilkums mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos: šeit.

Ik gadu interešu izglītības pulciņu dalībnieki uzrāda augstus rezultātus sacensībās, skatēs un konkursos, arī šogad esam guvuši labus panākumus.

Pļaviņu vidusskolas skolēnu sasniegumu kopsavilkums interešu izglītībā: šeit.

Sirsnīgi sveicu skolēnus un paldies skolotājiem par ieguldīto darbu, virzot un iedrošinot bērnus un jauniešus nebaidīties piedalīties, parādot savas zināšanas un prasmes.

Novēlu ikvienam skolotājam saglabāt mīlestību pret savu darbu un spēt saskatīt ikkatrā bērnā viņu īpašos talantus un spējas! Paldies skolēnu vecākiem par atbalstu skolai.

Visiem kopā novēlu doties pretī jauniem izaicinājumiem, sasniedzot savus izvirzītos mērķus!

Lai visiem patīkamiem mirkļiem piepildīta vasara! Uz tikšanos jaunajā mācību gadā!

Pļaviņu vidusskolas direktores vietniece izglītības jomā Lana Ivanova