Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Dalība Nacionālajā debašu turnīrā

25. novembrī Pļaviņu vidusskolas skolēni: Laima Silasproģe, Marta Ozoliņa, Artūrs Duntavs, piedalījās biedrības “Debašu centrs” organizētajā Nacionālajā debašu turnīrā, kas norisinājās Iecavas vidusskolā.
Debašu turnīrā piedalījās 140 dalībnieki no 18 Latvijas skolām.

Laima, Marta un Artūrs pārstāvēja Pļaviņu vidusskolu pamatskolu grupā, mērojoties spēkiem ar komandām no Bauskas Valsts ģimnāzijas, Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Iecavas vidusskolas un Liepājas Raiņa vidusskolas.

Mūsu skolas audzēkņi pārspēja komandu no Daugavpils Valsts ģimnāzijas. Abām komandām tā bija debija debašu turnīrā, kas veiksmīgāka izdevās mūsu komandai.
Liels prieks, ka esam ne tikai guvuši pieredzi, sapratuši savus vājākos un stiprākos elementus, bet varējām arī ieskatīties debašu finālā angļu valodā.

Skolotāja Viktorija Fjodorova guva pārliecību, ka mūsu skolas audzēkņi spēj gatavoties pozitīvam sniegumam debatēs angļu valodā. Ir pārliecība, ka MĒS VARAM! Mēs varam parādīt Aizkraukles novadu, Pļaviņu pilsētu un SAVU skolu Nacionālajos debašu turnīros labi, ļoti labi, pat izcili! Mēs esam pelnījuši būt starp labākajiem!

Vendija Kažemaka novēroja mūsu pamatskolas debates, vidusskolas angļu valodas debates un ir gatava nākamajām saspēlēm. Sameklēsim Vendijai vismaz vienu aktīvu partneri debatēm, un būs ļoti stiprs sniegums arī vidusskolu grupā!

Esmu ļoti gandarīts ar mūsu komandas un skolas debiju Nacionālajā debašu turnīrā.
Ir liels prieks redzēt un dzirdēt, ka mums ir savi aktīvi, atraktīvi un aizrautīgi jaunieši, kuri spēj parādīt sevi patiesi intelektuālās spēlēs.

Ilvars Jermacāns, Pļaviņu vidusskolas Debašu kluba vadītājs