Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

SEB Skolu vēstnešu programmas atklāšana

11. klases skolēni – Anastasija Gorpeņuka, Kate Kondrāte un Rainers Pakers-Gasperovičs ir iekļuvuši to 124 Latvijas jauniešu skaitā, kuri šogad tika uzņemti SEB Skolu vēstnešu programmā. 10. novembrī viņi piedalījās programmas atklāšanas pasākumā, kas notika SEB Global Services ēkā, Rīgā.

Tajā jaunieši satika programmas pārējos dalībniekus, guva iedvesmu no pieredzes stāstiem, kā arī iepazinās ar SEB bankas komandu un savu mentoru. Anastasijas mentore ir SEB Latvija klientu atbalsta speciāliste Diāna Skangala, Kates – privātpersonu komunikācijas vadītāja Jeļena Novaka un Rainera – Product Owner in Baltics Agita Ludborža. Pasākuma laikā jaunieši noklausījās divas lekcijas: sociālo mediju pratībā – “Mans zīmols” un publiskā uzstāšanās: kā pārvarēt bailes un pilnveidot prasmes.

SEB Skolu vēstnešu programmas mērķis ir veicināt finanšu pratību Latvijā. Dalība programmā jauniešiem dos iespēju pilnveidot savu finanšu pratību:

• mentoringu no SEB bankas eksperta, kurš palīdzēs apgūt jaunas zināšanas un iemaņas,
• apgūt uzkrājumu veidošanu un investēšanu,
• attīstīt personīgās zīmolvedības un publiskās uzstāšanās prasmes,
• produktu un pakalpojumu veidošanas pieredzi no nozares profesionāļiem,
• dalību SEB bankas virtuālajā komandā.

Visi trīs jaunieši kļūs par savas klases finanšu pratības ekspertiem un varēs apmācīt arī klases biedrus un skolas biedrus.
Patiess prieks bija pavisam nejauši satikt mūsu skolas absolventu Hugo Vīksni-Sarkano, kurš SEB strādā Equities services par finanšu nodrošinājuma speciālistu.

Vēlot Anastasijai, Katei un Raineram izturību un veiksmi spert nākamo izaugsmes soli kopā ar SEB, klases audzinātāja Ingrīda Bērziņa.