Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Baltā galdauta svētki 2023


Ar balti klātu galdu un svētku kūkām, ar tautasdziesmām un rakstiem, ar karogu un dziesmām, uzsverot Latvijas Neatkarības atjaunošanas nozīmi, iesākam Pļaviņu vidusskolas 105. dzimšanas dienas svinību pasākumus.

Tradicionāli Baltā galdauta svētkos skolēnu pašpārvalde godina un izsaka pateicību skolēniem un skolas darbiniekiem par labiem darbiem, aktivitāti un iesaistīšanos skolas dzīvē. Šogad pateicības par aktīvu pilsonisko līdzdalību un demokrātijas vērtību stiprināšanu saņēma: Edīte Visocka (12. kl.), Samanta Ērgle (12. kl.), Gvido Eizāns (12. kl.), Mikuss Krēbss (12. kl.), Darja Kmito (11. kl.), Vendija Kažemaka (11. kl.), Adriāna Misiņa (11. kl.), skolotāja Sanita Fjodorova un skolotāja Iveta Krastiņa, bet 5.a klase un audzinātāja Evita Valdberga, 5.b klase un audzinātāja Laura Avotiņa, 8.a klase un audzinātāja Mārīte Skrabutena, 8.b klase un audzinātāja Iveta Krastiņa, 10.klase un audzinātāja Ingrīda Bērziņa, 11. klase un audzinātāja Ineta Bicāla – par aktīvu iesaistīšanos skolēnu pašpārvaldes organizētajās aktivitātēs Olimpiskā mēneša ietvaros.

Mums ir viena lielā Brīvība – visai Latvijai, svēta un balta. Par to esam atbildīgi mēs visi, šīs zemes tauta. Un katram no mums pieder daļa no tās – personīga, savējā. Par to ir atbildīgs katrs pats, lai tā nezustu lielā vējā.

Paldies visiem par ieguldīto darbu un pacietību, radot svētku sajūtu.