Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Atmiņu stāstu konkurss jauniešiem

afisa_atminu_stastu_konkurss

Jauniešu biedrība “SOLIS” sadarbībā ar biedrību “Pērses krasts” un platformu MISIJA KOKNESE organizē atmiņu stāstu konkursu “Reiz senos laikos…”! Ja esi Aizkraukles novada jaunietis vecumā no 13-25 gadiem, šis konkurss ir domāts Tev.

Tavs uzdevums – parunājies ar tuviniekiem par to, kas interesants noticis viņu bērnībā un jaunībā un iesūti mums savu vecāku vai vecvecāku:

Tas var būt interesants atgadījums vai piedzīvojums, blēņu stāsts, neparasts notikums vai skaista atmiņa.

Atmiņu stāstu iesūti video, stāsta vai cita veida radoša darba veidā līdz 8.maijam! Drīkst pievienot arī fotogrāfijas.

Video  garums – ne garāks par piecām minūtēm. Stāsta apjoms – no 1 A4 lapas līdz 3 A4 lapām, datorrakstā. Darbu iesniegšana uz epastu biedribasolis@inbox.lv līdz 2023.gada 8.maijam ieskaitot.

Atmiņu stāstus izvērtēs biedrību pārstāvji.

Trīs interesantāko atmiņu stāstu autoru apbalvošana Sama modināšanas svētkos 13.maijā, Kokneses pilsdrupās, no plkst. 13:30.

Balvas –dāvanu grozi no jauniešu biedrības “SOLIS”, SUP dāvanu karte 30 EUR vērtībā no MISIJA KOKNESE.

Vērtēšanas kritēriji: video un stāstu tehniskā, mākslinieciskā un idejiskā kvalitāte, izpildījums; video un stāstu saturiskais aspekts – idejas oriģinalitāte, emocijas, dalībnieki, sasniegtais rezultāts.

Ja Tev ir jautājumi, raksti Whatsapp, zvani vai sūti mums ziņu: mob. +371 22179143, biedribasolis@inbox.lv!

Uzzini vairāk par mūsu aktivitātēm Facebook @jauniesubiedribasolis, Instagram @solis_biedriba, biedribasolis.lv, misijakoknese.lv!

Iesniedzot darbu konkursa rīkotājiem, autors piešķir tiesības darba publiskošanai. Jauniešu biedrība “SOLIS” patur tiesības, noslēdzoties konkursam, iesniegto materiālu rediģēt un izmantot savām vajadzībām, kā arī biedrībai ir tiesības publiskot iesniegtos darbus bez saskaņošanas ar autoru, taču norādot atsauci uz autoru.

Konkurss ir jauniešu biedrības SOLIS īstenotā projekta “Kokneses jauniešu biedrības atspēriens” aktivitāte. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

 

Informāciju sagatavoja:
Māra Bitāne
Jauniešu biedrības SOLIS projektu vadītāja
Mob.22179143
biedribasolis@inbox.lv