Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Nebaidies izmantot iespējas

FH_logo_70x70mm

Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā un SEB banku jau otro gadu īsteno līderības, uzņēmējdarbības un izaugsmes programmu Future Heroes ar moto – Veido nākotni pati!
Future Heroes programmas galvenais mērķis ir izglītot 14-17 gadus vecas jaunietes – nākamās līderes un pārmaiņu veidotājas, stiprinot viņās pašapziņu, empātiju, izturību un attīstot dažādas dzīvei nepieciešamās prasmes.

Sākot no 2021. gada oktobra līdz 2022. gada martam 50 jaunietes no dažādiem Latvijas reģioniem  piedalās 8 tematiskās darbnīcās piemēram, Līderība un risinājumu rašana, Tehnoloģijas un uzņēmējdarbība, Digitālā komunikācija un medijpratība. Programma norit angļu valodā, lai vienlaikus ar līderībai nepieciešamo iemaņu apguvi, būtu iespēja pilnveidot arī komunikācijas prasmes svešvalodā.

Starp 50 drosmīgajām meitenēm ir Pļaviņu vidusskolas 7.b klases skolniece Amanda Rudzīte.
Atbalstīsim Amandu, vēlot izturību, veiksmi un panākumus darbojoties programmā Future Heroes!

Programma noslēgsies ar Galā pasākumu, kurā tiks svinēti meiteņu panākumi un programmas partneri apbalvos veiksmīgākos projektus un dalībnieces dažādās kategorijās. Galveno balvu – mācību braucienu uz Lielbritāniju, nodrošina British Council pārstāvniecība Latvijā.
Future Heroes dalībnieču izaugsmi atbalsta: British Council pārstāvniecību Latvijā, SEB banka, Riga TechGirls, Riga Business School, biedrība Līdere, Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūts (EIT), Workland, Rīgas Stradiņa universitāte, Rimi Latvia, Dpd Latvija, DCH studija, Ideju Inovāciju institūts, Biedrība Ascendum, Madara Cosmetics, Rise up HR, Acorus Balance, Herbitum Latvia, Caffeine LV un citi.