Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Izlaidums Pļaviņu novada ģimnāzijā

10.jūnijā Pļaviņu novada ģimnāzijā notika 9. un 12. klases izlaidums. Apliecību par vispārējās pamatizglītības iegūšanu saņēma 41 absolvents, bet ar vidusskolas absolvēšanu tika sveikti 13 absolventi.

Devīto klašu absolventi, izturējuši pirmo atbildīgāko eksāmenu sesiju, ar prieku tiek aicināti 1.septembrī pievienoties vidusskolēnu rindās Pļaviņu novada ģimnāzijā. Sirsnīgs paldies 9.a klases audzinātājai Veltai Rullei un 9.b klases audzinātājai Vijai Miķelsonei par radošumu un ieguldīto darbu klases audzināšanā!

Lai arī centralizēto eksāmenu rezultāti būs jūnija pēdējās dienās, divpadsmitās klases skolēniem šī bija svētku diena. Tradicionāli katrs vidusskolas absolvents dāvanā saņēma lietussargu ar skolas simboliku, lai tas sargātu no lietusgāzēm, svelmainiem saules stariem un atgādinātu par skolu, kurā pavadīti vidusskolas gadi. Liels paldies 12.klases audzinātājai Evitai Valdbergai par neizmērojamo pacietību un neizsīkstošo izturību, audzinot klasi!

Absolventiem laba vēlējumus teica Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja G.Žilde, Pļaviņu novada jaunatnes lietu speciāliste I.Upeniece, SIA „Pļaviņu DM” pārstāve N.Pakalka un skolasbiedri – 8. un 11. klases skolēni, bet ar sirsnīgiem muzikālajiem veltījumiem klātesošos sveica Jēkabpils Valsts ģimnāzijas absolventi Rolands un Emanuels.

Saulainu un jaukiem mirkļiem piepildītu vasaru!

Pļaviņu novada ģimnāzijas direktore I. Luksa