Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Baltā galdauta svētki Pļaviņu novada ģimnāzijā

galdautsAtsaucoties Latvijas simtgades biroja aicinājumam, arī Pļaviņu novada ģimnāzijā 3.maija rīts visai skolas saimei iesākās ar  Baltā galdauta svētkiem. Šajos svētkos skolēni, skolotāji un skolas tehniskais personāls bijām kopā pie pīrāgiem klāta galda, lai atzīmētu dienu, kad pirms 27 gadiem pāri Latvijai izskanēja vārds “PAR” par brīvu un neatkarīgu valsti.

Skolēnu pašpārvalde šajā pavasarī organizēja skolēnu balsojumu par dažādām nominācijām skolēnu un skolotāju vidū. Lūk rezultāti: Gada sportiskākais skolēns – Enia Kaņepēja (9.b), Gada dežurants (skolotājs) – Ineta Bicāla un Gada dežurants (skolēns) – Elīza Luksa (7.b), Gada atsaucīgākais skolotājs – Velta Rulle un Gada atsaucīgākais skolēns – Vilmārs Apolons (6.b), Gada aktīvākais skolotājs – Sanita Fjodorova un Gada aktīvākais skolēns – Anete Bite (10.), Gada stilīgākais skolotājs – Aiga Bērziņa un Gada stilīgākais skolēns – Līva Čepule (8.a), Gada zinātkārākais skolēns – Diāna Bariņa (12.), Gada patriotiskākais skolotājs – Iveta Krastiņa un Gada patriotiskākais skolēns – Gints Kapteinis (11.), Gada pasākums sākumskolas grupā  – Mārtiņdienas tirgus.

Paldies sākumskolas vokālajam ansamblim un K. Balodei, vidusskolas jauktajam korim un O. Krasutinai un S. Vilkaplāterei, 9.a klasei un V. Rullei, Skatuves runas pamatu pulciņa meitenēm un S. Stučkai par Latvijas simtgades ieskandināšanu!

            Direktora vietniece izglītības jomā audzināšanas darbā I.Luksa