Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sacenšas labākie runātāji

14.februārī, kamēr citi svinēja Svētā Valentīna dienu un priecājās par pirmajiem siltajiem saules stariem, Pļaviņu mūzikas skolā notika starpnovadu skatuves runas un mazo skatuves formu konkurss, kurā piedalījās 21 mūsu skolas skolēns. Kā konkursa apbalvošanas laikā atzina Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja Gunta Žilde, tad šie skolēni jau ir ceļā uz labu karjeru, jo prasme runāt un uzstāties ir ļoti noderīga.

Skolēni sacentās 4 vecuma grupās. 1.klašu grupā uzstājās 2 dalībnieki, un 1.a klases skolnieks Rinalds Striķis ieguva 3.vietu. 2.-3.klašu grupā 11 skolēnu konkurencē pārāki bija audzēkņi no Kokneses novada, bet 3.vietu izdevās izcīnīt 2.b klases skolniecei Kaivai Annikai Avotiņai. 4.-6. klašu grupā bija vislielākais dalībnieku skaits, un 3.vieta tika piešķirta 5.b klases skolniekam Akselam Leitlantam. 7.-9.klašu grupā sacentās tikai pārstāvji no mūsu skolas, un 1.vietu un ceļazīmi uz 2.kārtas konkursu ieguva 7.b klases skolēns Silvestrs Eglītis, 2.vieta tika piešķirta 9.b klases skolniecei Eniai Kaņepējai, 3.vieta – Rūdim Ruciņam-Vējiņam. Atzinību ieguva arī  9.b klases skolniece Beāte Kaņepēja.

Mazo skatuves formu grupā piedalījās tikai mūsu skolas 10.klases meiteņu kolektīvs (Violeta Adamoviča, Anete Bite, Samanta Djubina, Paula Lamberga, Viktorija Samanta Mateša, Rēzija Līna Upeniece),  kuram pēc žūrijas vērtējuma tika piešķirta 3.vieta.

Paldies visiem dalībniekiem, skolotājiem un vecākiem par ieguldīto laiku un darbu!

Vēlam veiksmi un raitu valodu Silvestram 2.kārtas konkursā Madonā!

                   Skolotāja Laura Avotiņa