Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Žetona vakars

Pļaviņu novada ģimnāzijas žetonsSidraba lāsēm rit laiks,

Kā smiltis caur pirkstiem tas nemanot izslīd

un aizklīst pa rudeņa vējiem caur nedēļām, mēnešiem, gadiem…

/S.Ivanova/

Kā ierasts, arī šogad februāra otrajā sestdienā Žetona vakars Pļaviņās aicināja kopā skolas absolventus, darbiniekus, abiturientus un viņu vecākus.

Laiks un prieks bija vārdi, kas saistīja  klātesošos visa vakara garumā.  Kā atgādinājums par laika ritējumu bija izraudzīti vakara vadītāji – 11.klases skolēns Gints Kapteinis un 2016.gada absolvente Lelde Grūbe.

Skolas piederības simbolu šogad pasniedza skolas direktores pienākumu izpildītāja Ilze Luksa, kura  vēlēja Laiku, ko veltīt otram un patiesu Prieku. Skolas žetonu šogad  saņēma 15 abiturienti un viņu klases audzinātāja Evita Valdberga.  Jaunieši saņēma laba vēlējumus no Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja vietnieka Aigara Luksa, saviem skolasbiedriem – 11.klases, kā arī no skolas absolventiem.

Īpašs šis vakars bija tiem absolventiem, kas žetonu saņēma pirms 5, 10, 20, 25 un 30 gadiem. Paldies viņiem par palaidnību  un labo darbu stāstiem, paldies par  piemiņas dāvanām,  sagaidot skolas simtgadi!

Vakara otrajā daļā, kā ierasts, priecājāmies par 12.klases priekšnesumu, kas  bija veidots kā ieskats klases skolēnu dzīvē pēc 10 gadiem.

Lai piepildās abiturientu sapņi! Lai veiksmīgs eksāmenu laiks!

Direktora vietniece audzināšanas darbā Sarmīte Meldere