Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Kokneses, Pļaviņu, Madonas un Skrīveru starpnovadu Mājturības un tehnoloģiju (ar izvēli tekstila tehnoloģijas un ar izvēli koka un metālā tehnoloģijas) konkurss “Karnevāla maskas”

maskaMūsu  skolā norisinājās starpnovadu Mājturības un tehnoloģiju konkurss “Karnevāla maskas”. Uzdevums bija, pēc paša dalībnieka izvēles izveidot masku. Izdomas dalībniekiem netrūka, maskas tika izgatavotas gan no papīra, gan no līmes un dažādiem materiāliem.

Man vislabāk patika tas, ka dalībnieki bija tik ļoti visu izdomājuši, kad nevarēja atrast divas vienādas maskas.  Uzskatu, ka šī bija ļoti noderīga pieredze un ceru, ka nākamgad atkal varēšu piedalīties šajā aizraujošā konkursā. Lai gan pašam sava maska nelikās tā skaistākā, ieguvu pirmo vietu savā grupā. Otrā grupā trešos vietu ieguva Artis Lakstīgala un Miks Kļaviņš no desmitās klases un Aivars Skābarnieks no astotās klases atzinības rakstu.

Nu jau trešo gadu pēc kārtas tiek rīkots starpnovadu mājturības konkurss, kurā skolēni var parādīt savas prasmes un iemaņas radošu uzdevumu pildīšanā.

 “Karnevālā maskas” rezultāti Meitenes

Vieta Vārds Uzvārds Skola
1. Marija Mežāne Kalsnavas
1. Dita Grundspeņķe Kokneses
2. Gita Lejimpa Bebru
2. Sigita Brunova Bebru
3. Dinija Pūpola Skrīveru
3. Anete Zirnīte Skrīveru

Zēni

Vieta Vārds Uzvārds Skolas
1. Andis Daugavietis Pļaviņu
1. Kristiāns Ornicāns Kokneses
2. Rinalds Rozenbergs Kalsnavas
2. Artūrs Kokins Bebru
3. Artis Lakstigala Pļaviņu
3. Miks Kļaviņš Pļaviņu

 Konkursa “Karnevāla maskas” dalībnieks Andis Daugavietis 7. b. klase