Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

5.-8. klašu Ziemassvētku pasākums

ziema_6Tuvojoties Ziemassvētku brīvlaikam, mūsu skolā norisinājās pamatskolas klašu Ziemassvētku pasākums, kurā klašu priekšnesumus skaitīties bija ieradies Ziemassvētku vecītis un viņa brieži.

Pārsteigumiem bagāto vakaru sāka 5.b klase ar iestudētu lugu par sniegavīriem un deju  dziesmas “Svētki ledus pilī” pavadījumā. Sirdis visiem sasildīja 5.a klase ar „Musiqq” dziesmu „Silta sirds”. Ziemas noskaņu mums sniedza 6.a klase ar brāļu Ziemeļu  dziesmu „Uzsniga sniedziņš balts”. Iespēju ticēt tam, ka eņģeļi eksistē, mums dāvāja 6.b klase ar „Putnu Balles” dziesmu „Divi enģeļi”. 7.a klase uzstājoties ar Lienes Šomases un Jāņa Moiseja dziesmu „Uzbur laimi” pierādīja, ka uzburt laimi ir vienkārši! Par Ziemassvētku simboliem mums atgādināja 7.b klase ar Klifa Ričarda dziesmu „Mistletoe and Wine”, bet par sniegu nespēja  beigt fantazēt neviens, arī 8.a klase ar Dina Martina dziesmu „Let it snow”. 8.b klase ar Jāņa Ķirša un Ulda Ausekļa dziesmu „Piparkūkas danco” lika visiem dancot līdzi skanīgajiem ritmiem. Vakara izskaņā uzstājās skolotājas Agitas Lindenbergas vadītais teātra pulciņš ar Valda Rūmnieka un Andreja Miglas pasaku lugas „Mežrozīte” fragmentu.

Noslēdzot vakara svinīgo daļu tika apbalvoti 5.-8. klases skolēni, kuru vidējais vērtējums 1. semestrī sasniedza 8,00 un augstāk balles. Ziemassvētku vecītis samīļoja un dāvināja piparkūku sirsniņu klašu audzinātājām.

Ziemassvētki ir gaišu domu un labo darbu laiks. Aicinu ikvienu Jaunajā, 2017. gadā, vairāk atbalstīt savus līdzcilvēkus, palīdzēt pat ar maziem darbiņiem, teikt labus vārdus un būt kopā!

Skolēnu pašpārvaldes Kultūras ministre Anete Bite