Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Stadiona atklāšana

logo, Pļaviņu novada ģimnāzija

Sporta pasaulē Pļaviņu nosaukums allaž izskanējis dažādos sporta veidos gan mazākās, gan lielākās sacensībās. Pļaviņieši lepojas ar sportistiem, kuru dzīves gājums ir  saistīts ar mūsu novadu.

Šajā vasarā stadiona pārbūvei ar nepacietību sekoja daudzi interesenti, tāpēc 21.oktobrī bija jūtams sportisks gars un prieks par sen lolota sapņa piepildīšanos. Stadiona pārbūve bija iespējama, pateicoties Pļaviņu novada domes finansiālam atbalstam un pašvaldības darbinieku atsaucībai. Apsveikuma vārdus  un laba vēlējumus atklāšanas pasākumā teica domes priekšsēdētajas vietnieks Aigars Lukss.

Stadiona būvdarbus pirms termiņa, neskatoties uz  laikapstākļiem, pabeidza SIA “Jēkabpils PMK” būvnieki. Būvfirmas vārdā uz paveikto atskatījās un klātesošos sveica valdes priekšsēdētājs Māris Dimants.

Skolas kolektīva pateicības vārdus dzirdējām no direktores Ritas Poles un sporta skolotāja Jāņa Eiduka, kurš būvdarbus uzraudzīja īpaši atbildīgi.

Skanot Latvijas Olimpiskās Komitejas himnai, stadiona atklāšanas lentu pārgrieza Pļaviņu novada ģimnāzijas direktore Rita Pole un SIA “Jēkabpils PMK” valdes priekšsēdētājs Māris Dimants.

Pēc starta šāviena pirmo goda apli varēja veikt jebkurš sportot gribētājs, bet stadiona daudzfunkcionālā pielietojuma iespējas demonstrēja projektā “Sporto visa klase” iesaistītās klases-3.b un 4.b, vidusskolas klašu stafetes un basketbola komandas. Mūsu stadiona īpašo iespēju- rollerslēpošanu demonstrēja skolas slēpotāji un biatlonisti.

Lai stadions vieno novada iedzīvotājus aktīvā un veselīgā dzīvesveidā! Uz tikšanos stadionā!

                                                Direktores vietniece audzināšanas darbā – Ilze Luksa