Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Zinību diena Pļaviņu novada ģimnāzijā

piladzis

1.septembris bija svētku diena visiem 420 Pļaviņu novada ģimnāzijas skolēniem un viņu ģimenēm. Īpaša šī diena bija četrdesmit vienam pirmklasniekam, kurus skolas saimē pie rokas ieveda piecpadsmit divpadsmitās klases skolēni. Ir laiks domāt par nākotni gan mazajiem pirmklasniekiem, kas neveikli slēpjas aiz gladiolu pušķiem, gan jauniešiem, kurus sagaida pamatskolas un vidusskolas izlaidums.
Pļaviņu novada ģimnāzija šajā mācību gadā ir viena no astoņām izglītības iestādēm Latvijā, kam ir piešķirts Mammadaba vēstniecības vārds. Paldies AS “Latvijas Valsts meži” un IZM Valsts izglītības satura centram par mums doto iespēju tuvoties dabai. Šī saulainā rudens diena bija saviļņojoša arī trīs Mammadaba vēstniekiem – skolas direktorei Ritai Polei, projekta koordinatorei Sanitai Fjodorovai un 9.a klases skolēnam Kristeram Daiļidam, kuriem Vidusdaugavas reģiona mežkopības vadītājs Andris Neimanis dāvāja īpašas Mammadaba vēstnieku lentas. Zinību dienā līdzās Ekoskolas karogam tika pacelts Mammadaba karogs.
2016./2017. mācību gadā Pļaviņu novada ģimnāzija turpinās dalību UNESCO Asociēto skolu projektā, Ekoskolu programmā, Mammadaba meistarklasē, kustībā “ Draudzīga skola”, projektā “Sporto visa klase” un biedrībā “Junior Achievement”.
Sirsnīgs paldies Pļaviņu novada domes priekšsēdētājai Guntai Žildei un Pļaviņu novada izglītības darba speciālistei Inesei Saulītei par laba vēlējumiem jaunajā mācību gadā, kā arī pateicība SIA “Krauss” par atbalstu.

Direktore vietniece audzināšanas darbā Ilze Luksa

Ieskats 1.septembra norisē G.Mozgas fotogrāfijās: