Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Nāc mācīties uz Pļaviņu novada ģimnāziju!

logo, Pļaviņu novada ģimnāzijaPļaviņu novada ģimnāzija arī šogad aicināja jauniešus uz Atvērto durvju dienu, kas norisinājās 29.aprīlī.  Pavasara noskaņās ikvienam interesentam bija iespēja tikties ar Pļaviņu novada ģimnāzijas administrāciju, skolēnu pašpārvaldi, kā arī iepazīt skolēnu ikdienu mūsu skolā.
Topošajiem 10.klases skolēniem tika piedāvāta iespēja iejusties Pļaviņu novada ģimnāzijas skolēna dzīvē, apmeklējot atklātās mācību stundas, apskatot  kabinetus, bibliotēku, sporta zāli, svinību zāli un skolas ēsnīcu. Skolas pašpārvaldes pārstāvji nodrošināja topošajiem skolēniem ekskursiju pa skolu, tādā veidā ieinteresējot skolēnus ilgāk pakavēties skolas telpās, izvērtēt tās priekšrocības un piedāvājumu. Skolēnu pašpārvalde bija sagatavojusi arī informatīvu prezentāciju, kurā pastāstīja par savu darbību un skolas aktivitātēm. Tikšanās laikā ar skolas administrāciju jaunieši uzzināja par skolas piedāvātajām iespējām, mācību novirzieniem, stipendiju par sasniegumiem ikdienas mācību darbā. Topošos Pļaviņu novada ģimnāzijas skolēnus uzrunāja arī direktore R. Pole, atbildot uz aktuāliem  jautājumiem. Topošajiem 10.klases audzēkņiem aizraujošu atklāto matemātikas nodarbību nodrošināja matemātikas skolotāja I. Ņikiforova, tādejādi iepazīstinot ar sarežģīto ciparu pasauli un, iespējams, ar nākošajiem  klasesbiedriem.
Paldies visiem pasākuma organizatoriem, vadītājiem par ieguldīto darbu un dienas norisi. Viesus un  pasākuma iniciatorus šajā dienā vienoja īpašs notikums,  skaista vieta un  saulains laiks. Lai arī nākotnē mums vieni mērķi un ieceres!
Nāc  mācīties uz Pļaviņu novada ģimnāziju, esi viens no mums! Uz tikšanos septembrī mūsu skolā!

Skolas preses ministrija