Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Klases pēcpusdiena „Pavasara svaigums”

Alise Rubīna,
 Pļaviņu novada ģimnāzijas 5.a klases skolniece

5.a klase 8. aprīlī  rīkoja klases pēcpusdienu ar nosaukumu “Pavasara svaigums”. Klases pēcpusdienu vadīja Samanta, Alise un Una. Viņas bija sagatavojušas dažādus uzdevumus, spēles un  mūziku dejošanai.

Klases pēcpusdiena tika plānota 2 daļās. Pirmā daļa tika veltīta erudīcijas uzdevumiem, kuros tika pārbaudītas mūsu zināšanas dabaszinībās un valodās. Par šo uzdevumu veikšanu varēja iegūt visvairāk balvu. Tas ir saprotami, jo skolā mūsu galvenais uzdevums ir mācīties atbilstoši savām spējām. Uzvarētāja erudīcijas uzdevumos bija Samanta.

Visvairāk klases biedriem patika mēmais šovs, kurā vajadzēja uzminēt dažādas lietas, un dejošana ar slotu, kuras bija interesanta un arī smieklīga. Interesantas aktivitātes bija dejošana uz avīzes, lapiņu lasīšana u.c. Taču bija arī daži klasesbiedri, kuriem kaut kas nepatika, bet viņi to neizrādija. Katrs bērns no klases varēja izvēlēties, ko viņš grib darīt.

Šī pēcpusdiena bija patiešām interesanta un jautra, jo ne viens neteica, ka kāds grib iet mājās. Lielākā daļa no klases gribēja palikt un palikt, pat neiet mājās. Tas nozīmē, ka tā bija izdevusies. Prieks, ka manu, Unas un Samantas veidoto pēcpusdienu klasesbiedri novērtēja, jo bija ieguldīts darbs un laiks. Paldies viņiem par to! Paldies klases audzinātājai, ka viņa bija kopā ar mums un atvēlēja savu laiku šim pasākumam!

Mēs arī Jums ieteiktu rīkot klases pēcpusdienu vai klases vakaru, jo tā jūs labi atpūtīsieties un interesanti pavadīsiet laiku ar saviem klasesbiedriem, gūsiet jaunas zināšanas, atziņas, kā arī vēl saņemsiet dāvanas.