Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Labie darbi

IMG_7708_1Mēs, 3.b klase, šinī mācību gadā piedalāmies projektā „Sporto visa klase”. Šim projektam ir savi uzdevumi un noteikumi – katru dienu cītīgi jāsporto, labi jāmācās un jāizdara kāds labs darbs. Ar sportu, mācībām un kādu mazu, labu darbiņu mēs sastopamies ikdienā, bet gribējās paveikt ko lielāku. Nolēmām palīdzēt bērnudārzam „Jumītis”, kuru paši reiz bijām apmeklējuši.
Tā nu ķērāmies pie darba. Savas lelles, mašīnas, rotaļlietas esam nomainījuši pret grāmatām, datoriem un ārpusstundu nodarbībām. Lai šīs mantas nejustos vientuļas un noskumušas mūsu rotaļu plauktos, nolēmām tās dāvināt bērnudārzam. Divu nedēļu garumā uz skolu tika nestas lelles, mašīnas, mīkstās rotaļlietas, grāmatiņas, puzles, spēles, leļļu ratiņi un tāfele, un pat skrituļslidas. Skaisti iesaiņojām šīs lietas un 23.martā devāmies ciemos uz bērnudārzu.
Bērniem pastāstījām par projektu „Sporto visa klase”, rādījām bildes, sniedzām nelielu koncertu. Lielākais dārziņa bērnu prieks bija par mūsu sarūpētajām dāvanām. Mēs paši arī nepalikām bez dāvanām, jo bērnudārza bērni ar savām audzinātājām bija sarūpējuši skaistus apsveikumus.
Lielākā daļa klases skolēnu savā laikā ir bijuši šī bērnudārza audzēkņi, tādēļ pēc pasākuma ļoti gribēja apskatīt grupiņas, kuras agrāk paši bija apmeklējuši. Kādas tās izskatās šodien?
Paldies dārziņa kolektīvam par laipno uzņemšanu, par augļiem, našķiem un gardo limonādi.
3.b klase un audzinātājs saka paldies direktorei Ritai Polei, sociālajam pedagogam Sanitai Fjodorovai, direktora vietniecei saimnieciskajos jautājumos Santai Kupčai par palīdzību šī pasākuma tapšanā un norisē.

 3.b klase