Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Gints Kapteinis – Līderu programmas dalībnieks!

junior

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement-Young Enterprise Latvija (JA-YE Latvija) jau otro reizi īsteno Līderu programmu 15-20 gadu veciem jauniešiem, kuras mērķis ir veidot nākotnes starptautisko līderu paaudzi Latvijas konkurētspējas palielināšanai. JA-YE Latvija nākotnes līderis ir mērķtiecīgs, uz sadarbību orientēts, sociāli atbildīgs, ar mecenāta domāšanu un spēju ietekmēt sabiedriskos procesus, pulcējot ap sevi pozitīvi domājošus cilvēkus.  Ar lielu prieku varam lasīt, ka arī mūsu skolas 10.klases skolnieks Gints Kapteinis ir kļuvis par šīs programmas dalībnieku.
Pēc daudzo pieteikumu un rekomendāciju izvērtēšanas respektabla ekspertu komisija uz otrās kārtas interviju novembra beigās uzaicināja vairs tikai 70 jauniešus, starp tiem arī mūsu Gintu. Pēc interviju rezultātiem tika noteikts jaunais Līderu programmas dalībnieku sastāvs, kas šogad pulcēs 16 vidusskolas vecuma jauniešus no dažādām Latvijas izglītības iestādēm.
Katram dalībniekam programmas laikā tiks piešķirts mentors – Latvijā zināms un veiksmīgs uzņēmējs, politiķis vai viedokļu līderis, kas ar savu pieredzi iedvesmos un iedrošinās jauniešus īstenot savu līdera talantu. Savukārt profesionālie Rīgas Koučinga skolas kouči jeb individuālie izaugsmes treneri projekta īstenošanas laikā atbalstīs jauniešus un veicinās katra individuālā potenciāla apzināšanos. Programmas noslēgumā katrs jaunais līderis demonstrēs savu izaugsmi paša izstrādāta projekta prezentācijā, kas veidots, aktīvi sadarbojoties ar savu mentoru.
Sveicam Gintu ar šiem lieliskajiem panākumiem un vēlam, lai dalība Līderu programmā ir noderīga Ginta līdera potenciāla un citu 21.gadsimtā nepieciešamo prasmju tālākai attīstībai.
Vairāk par projektu JA-YE Latvija mājas lapā: http://www.jal.lv/news/global/568

Informāciju sagatavoja Ilze Seipule, direktores vietniece izglītības jomā