Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

10. klases iesvētības

modeIesvētības   ”jauniņie”  vienmēr gaida ar veselīgu uztraukumu, jo mazliet trakas, bet tomēr saudzīgas idejas vienmēr ir pa rokai 11.klašu skolēniem. Mūsu, desmito, pārbaudījumu nedēļa iesākās ar humanitāro jeb vēstures dienu.  Atbilstošs apģērbs un inventārs bija caurlaide visai dienai, kuras galvenā aktivitāte bija kartupeļu lasīšana.
Nākošajā dienā visiem bija jāģērbjas atbilstoši izlozētajam sportistam -  alpīnistam, hokejistam, peldētājam vai citai sportiskai personībai. Imidžs, tērps, inventārs, kustības – bija ko padomāt! 10. klasei šī iesvētību diena šķita ļoti aktīva, jo pēc mācību stundām visi pulcējāmies skolas sporta zālē uz pēcpusdienas nodarbību “Vienoti kopā”. 11. klases izdomātās aktivitātes bija pārdomātas un interesantas- volejbols, vingrošana- šis mūs aizrāva.
Trešdienā kā dažādu valstu pārstāvji piepildījām skolu- meksikāņi, vācieši, krievu un angļu tautības pārstāvji, kuri sveicinājās  ar apkārtējiem atbilstošajā valodā, bet ceturtdienā- mākslas dienā, kuras  dienas tēma bija “Skolas forma līdz 21. gs.”, varējām padejot  vienā no latino deju žanriem – “Džaivs” un piedalīties  tērpu modes skatē, kur ar azartu  demonstrējām savu svinīgo tērpu. Paldies vienpadsmitajiem, mums patika!
Nedēļa paskrēja nemanāmi. Piektdienas  gaitā mēs sparīgi gatavojāmies vakara priekšnesumam “Vai esat pilntiesīgi vidusskolēni?” Ar savu priekšnesumu mēs to pierādījām – esam! Pēc priekšnesuma prezentācijas mums vajadzēja izpildīt šīs nedēļas svarīgāko aktivitāti – “dot zvērestu”. Pēc zvēresta katrs no mums saņēma 11. klases izveidoto zīmi. Šī ceļazīme ir kā apliecinājums – esam pilntiesīgi vidusskolēni! Mēs, 2015./2016 .mācību gada 10.klase,  esam pievienojušies skolas saimei un pārstāvēsim savu skolu lepni un ar prieku.
 

                       10. klases vārdā Džesika Nikaļuka