Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Uzdāvināt prieku…

1.oktobris ir Pasaules veco ļaužu diena, un mūsu 8.a klase tieši šajā saulainajā dienā devās uz Skrīveru sociālās aprūpes centru,  taču uzaicinājumu  iepriecināt un apsveikt  centra iemītniekus saņēmām no JIC “Ideja” vadītājas I.Upenieces  jau septembra sākumā. Cītīgi gatavojāmies braucienam, pusdienlaikos mēģinājām “Dziedošās klases” dziesmas un Māras Cielēnas “Balto pasaku”, kā arī  dāvanai  sagatavojām konfekšu pušķi klases stundā, jo gribējām, lai mūsu uzstāšanās būtu skaista.
Ināra Upeniece autobusā mums pastāstīja par brīvprātīgo darbu pasaulē un Pļaviņu novadā, sapratām, ka arī mēs braucam tieši uz tādu!
Nostājoties veco ļaužu priekšā, pazuda uztraukums, jo bija liela vēlme ar savu priekšnesumu sasildīt katra vectētiņa un vecmāmiņas sirdi. Vislielākais pozitīvais pārdzīvojums bija tad, kad  visi kopā dziedājām “Bēdu manu, lielu bēdu”. Pēc uzstāšanās ejot no zāles, dzirdējām gandrīz katra cilvēka paldies par koncertu.
Šis brauciens mums bija kā brīvprātīgais darbs, mēs iepriecinājām sociālās aprūpes centra iemītniekus un paši sevi.  Došanas jeb dāvināšanas prieks sagādāja mums neizsakāmu baudu. To novēlam izjust katram.
Pēc koncerta arī mēs saņēmām dāvanu – Skrīveru mājas saldējuma ražotnes – kafejnīcas apmeklējumu no jauniešu centra vadītājas un garšīgo zemeņu – piparmētru – šokolādes saldējumu.
Paldies I.Upeniecei par mūsu klases uzaicināšanu uz Skrīveriem, paldies klases audzinātājai V.Rullei par atsaucību un uzstāšanās sagatavošanu! Paldies par “radošās klases stundas” vadīšanu K.Ginaitei!

8.a klases vārdā A.Blūma, S.Kokina

IMG_3873 IMG_3859