Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ciemošanās sociālās aprūpes centrā

IMG_0272

1.oktobrī tiek svinēta Starptautiskā Veco ļaužu diena. Tās mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanas problēmām, veco ļaužu dzīves grūtībām, vientuļajiem vecajiem cilvēkiem.

Arī Pļaviņu novada Sociālais aprūpes centrs „Pļaviņas” atzīmēja šo dienu, uz kuru ieradās Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja G.Žilde, deputāts A.Kačkāns, sociālā dienesta vadītāja V.Babre un mēs –  Pļaviņu novada ģimnāzijas sākumskolas vokālais ansamblis.

Pēc viesu apsveikuma vārdiem centra iemītniekiem sniedzām nelielu koncetu, kurā izpildījām  latviešu tautasdziesmas, D.Robules un V.Siliņas sacerētās dziesmas. Starp dziesmām runājām bērnu dzejoļus. Koncerta noslēgumā visi kopā nodziedājām latviešu tautasdziesmu „Mazs bij tēva novadiņis”. Aprūpes centra personāls pateicās par mūsu apciemojumu un izteica vēlēšanos mūs redzēt arī kādā citā pasākumā. Katrs dziedātājs varēja pacienāties ar smaržīgiem speķu rausīšiem, rudens āboliem un gardām konfektēm. Mums bija liels prieks radīt sociālā aprūpes centra iemītniekiem skaistu Veco laužu dienu.

Novēlu mums visiem biežāk apciemot savus vecvecākus un atgādināt,  cik daudz viņi mums nozīmē. Lai tas notiek realitātē!

      Ansambļa vadītāja Kristiāna Balode

114 115 116 117