Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

FUTBOLA DIENA

Mikus Briežkalns,

5.a klases sporta nodaļas vadītājs

futbols2015. gada 5.septembris Pļaviņu novada ģimnāzijā tika nodēvēts par futbola dienu. Ar patīkamu satraukumu gaidījām stundu beigas,lai varētu mēroties spēkiem ar skolas komandām par futbola čempiona kausu.Mūsu klasē tika izveidotas 2 komandas. 1.komandu veidoja Mikus Briežkalns, Nikolajs Zablinskis, Ričards Pagodins, Samanta Jansone (vārtsargs) un 2.komandu – Nikita Skrimblis, Mikuss Krēbs, Sabīne Lasmane, Igors Smerjotkins (vārtsargs), taču pārējie 5.a klases skolēni un audzinātāja bija rezervistos.
Savstarpējā iesildīšanās spēlē uzvarēja 5.a klases 1.komanda, kura ar rezultātu 3:0 uzvarēja pretinieku. Tad mūs izaicināja 3.a klase, arī šajā spēlē uzvarēja 5.a klases 1. komanda, kura ar rezultātu 6:1 izrādījās pārāka. Taču tās bija tkai iesildīšanās spēles.
Sākoties īstajiem mačiem,pirmā bija savstarpējā spēle vienai komandai pret otru, un šajā spēlē uzvarēja 5.a klases 2.komanda. Tā uzvarēja ar rezultātu 3:2 (soda sitienos).Tad 5.a klases 2.komandai pretī stājās 5.b klases komanda.Savstarpējā spēkošanās beidzās neizšķirti, taču uzvarētājs tika noskaidrots soda sitienos un labāka šoreiz bija 5.b klases komanda. Lai gan mūsu klase neieguva čempiona titulu, bija prieks par kopīgo komandas cīņassparu un pavadīto laiku.
Paldies trenerim Imantam Siliņam par šādu sacensību organizēšanu, nākotnē labprāt spēlētu lielāks skaits dalībnieku no klases!