Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ziemassvētki Pļaviņu novada ģimnāzijā

Ziemassvētki

Klusums visapkārt un norimst pat vēji,

Vien zvaniņu skaņas tālumā skan,

Tur kamanas vieglas velk kumeļi bēri,

Un priecīgus Ziemasvētkus atsūta mums.

Šī gada 18. decembrī Pļaviņu novada ģimnāzijā notika 9.-12. klašu Ziemassvētku pasākums. Pasākumu vadīja Mārcis Beķers , skolēnu pašpārvaldes kultūras ministrs. Svinīgas  uzrunas, Ziemassvētku vēlējumi , apbalvojumi par mācību sasniegumiem, atzinības raksti par aktivitāti, iniciatīvu un radošumu– un  viss  varēja sākties!

Pasākuma laikā 9.-12. klašu skolēni prezentēja savus sagatavotos priekšnesumus. Šī gada tēma – LITERĀRI MUZIKĀLS UZNĀCIENS.  No katras klases divi cilvēki tika ievēlēti žūrijā. Arī skolotāji vērtēja klašu uzstāšanos. Klases gan dziedāja, gan dejoja, gan attēloja pašus Ziemassvētkus. Sagatavoto priekšnesumu vērotājiem bija patiess prieks baudīt uzstāšanos, visi  sajutās kā svētkos. Pēc priekšnesumiem un nelielas žūrijas apspriedes  klasēm tika piešķirtas nominācijas.

Ar to Pļaviņu novada ģimnāzijas Ziemassvētku vakars nebeidzās. Balle, balle, balle…. Eleganti tērpi, ziemīgi noformēts cienastu galdiņš,  Ziemassvētku sajūtas, deju solis un sajūta, ka kopā taču ir jauki! Ballē muzicēja skolas grupa , kura visu vakaru noturējās godam. Vakara gaitā skolēni un skolotāji devās izpriecāties aktīvās rotaļās. Rotaļu dalībniekiem acīs bija baudāms prieks.

Skanīgi, aizraujoši un priecīgi tika pavadīti Ziemassvētki Pļaviņu novada ģimnāzijā!

Tikpat priecīgi novēlam pavadīt katram  šos svētkus kopā ar saviem tuvajiem! Lai piepildās viss, kas iecerēts un ir  jaunas virsotnes, ko sasniegt!

Skolas preses ministrijas vārdā –Džesika Nikaļuka